POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Dlaczego zbanowali odcinki?
Autor Wiadomo¶æ
Drewko 
Gapa, gubi PokeBalle
Drewniany Kolega

Do³±czy³: 09 Gru 2010
Sk±d: Tczew
Wys³any: 28 Styczeñ 11, 21:46   

ValadiN napisa³/a:
Mówi to osoba nie umiej±ca poprawnie przepisaæ nicku a w dodatku pisz±ca go z ma³ej litery pomimo i¿ jest on z du¿ej. Po prostu przyznaj siê, ¿e wymy¶li³e¶ sobie jak±¶ chor± teoriê i postanowi³e¶ o niej napisaæ w celu nabicia posta. Prawda jest jednak taka, ¿e kiedy ja ogl±da³em Pokemony to ty ogl±da³e¶ dobranocki na TVP1 i dam sobie rêkê uci±æ, ¿e internet mia³em wcze¶niej od Ciebie.

Niestety nie zamierzam kontynuowaæ ju¿ tej dyskusji z tob±, po prostu nie próbuj wymy¶laæ jakiej¶ ciêtej riposty bo to nie przejdzie a tylko siê zb³a¼nisz. Rada na przysz³o¶æ, nie odbieraj ruchów ameby znajduj±cej siê w twojej czaszce, wyjadaj±cej miodek z twojego ucha za przejawy inteligencji. Wróæ lepiej do pokefilii, swojego ¶wiata i swoich kredek.

A "skoro PokeMan mówi, to jest to prawda" nie jest jako takim przyznaniem racji tylko przyznaniem siê do g³upoty. Ka¿dy cz³owiek powinien mieæ swoje zdanie a nie ufaæ innej tylko dlatego, ¿e jest znana na danej scenie. Idiotyzm imho.

@Up: Paradoks DominLoLa.

Eee...Nie wiem kim jeste¶ ale ju¿ Ciê nie lubiê. Nie wiem kto da³ Ci prawo tak naje¿d¿aæ na innych ale IMO ciut przeginasz. Nie wiem czy teksty o "Dobranocce na TVP!", "Kto mia³ pierwszy internet" i "Amebie" mia³y kogokolwiek obraziæ ale w sumie to Ty pokaza³e¶ ¿e jeste¶ dzieciakiem z kompleksami -.-' I ja siê zapytam: Jak tu CHOLERA JASNA chcecie odnawiaæ forum jak takim osobom wolno praktycznie wszystko i NIKT nic z tym nie robi?

PokeSkate 
Bug Catcher
Hurr derp durr

Do³±czy³: 29 Sie 2010
Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 29 Styczeñ 11, 11:01   

Drewko... To ju¿ jest zwyk³e nabicie. Zobacz kiedy ValadiN to napisa³ -_- Zreszt± go niema od wieków na tym forum. Wiêc z nikim sie nie pok³ócisz.

Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.

ZAPRASZAM DO FABRYKI!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: