Nowy trailer a w nim!
-Typ Fairy w akcji
-Hordy i Powietrzne bitwy
-PokeAime
-Trochê Gamelayu
-Prawdopodobnie Popisowe ataki g³ównych legend
Na trailerze japoñczycy dowiedzieli siê ¿e ju¿ w pa¼dzierniku (prawdopodobnie na okazjê premiery X/Y ) wypuszczone zostan± nowe dwie wersje 3DS'a XL z zainstalowanymi grami ( prawdopodobnie obiema ) i kart± SD 4GB. Nie wiadomo czy wyjd± poza teren japonii. Screeny konsol:
Niebieska bêdzie rozprowadzana po ca³ej japoni za¶ z³ota tylko w PokeCenterach.
( notka dla "geniuszy", 3DS XL w kraju kwitn±cej wi¶ni nazywany jest LL)
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 4 Lipiec 13, 15:49, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
By³ pokemon ¿yrandol, wiêc czemu nie miecz? Mnie to tam nie rusza, zwa¿ywszy na to, ¿e pop³aka³em siê ze ¶miechu, widz±c pokemon ¿yrandol. A w³a¶nie, pokemon balon te¿ by³, ale on akurat jest przera¿aj±cy...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
A w³a¶nie, pokemon balon te¿ by³, ale on akurat jest przera¿aj±cy...
Driflim i Drifbloom s± straszni? por±ba³o ciê?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
A w³a¶nie, pokemon balon te¿ by³, ale on akurat jest przera¿aj±cy...
Driflim i Drifbloom s± straszni? por±ba³o ciê?
S± to dwa pokemony, które swoje istnienie maj± w tym, ¿e porywaj± dzieci do krainy ¶mierci, by otrzymaæ nagrodê od samej ¶mierci. No wiêc, taki Driflim podlatuje do dziecka, ³apie je i zanosi do krainy ¶mierci, a Drifbloom... noo... wiêksza si³a no¶na.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
S± to dwa pokemony, które swoje istnienie maj± w tym, ¿e porywaj± dzieci do krainy ¶mierci, by otrzymaæ nagrodê od samej ¶mierci. No wiêc, taki Driflim podlatuje do dziecka, ³apie je i zanosi do krainy ¶mierci, a Drifbloom... noo... wiêksza si³a no¶na.
pies to ty
wtf is wrong with you?!
Sygnatura użytkownika
A tam, ostatnio po prostu czyta³em artyku³ o ciekawych historiach pochodzenia pokemonów <3 Np. Drowzee jest opierany o takiego fajnego cosia, co ¿ywi siê snami dzieci i zamienia je w koszmary :3
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
czytanie pokedeksów siê k³ania xDDD
za³o¿e siê, ¿e nie wiedzia³e¶ o 108 przeklêtych duszach zamkniêtych w Spiritbombie, które musisz sam mu zanie¶æ
albo o tym, ¿e cacturne ¿ywi siê martwymi dzieæmi, które zagubi³y siê na pustynni i umar³y z pragnienia
pokemony to mroczne gry, nie daj siê zwie¶æ s³odko¶ci niektórych potworków
Ba przecie¿ ten nowy mieczostwór te¿ jest ca³kiem pod³y:
[quote="Jaki¶ kto¶ z Valhalli]
Poza imieniem zosta³o ujawnione nieco informacji na temat pokemona. Wiadomo ¿e Honedge powstaje gdy duch zmar³ego wchodzi w posiadanie miecza nale¿±cego niegdy¶ do ludzi. Mo¿e on u¿ywaæ niebieskiego materia³u przytwierdzonego do swej rêkoje¶ci jako ramienia. Lekkomy¶lni trenerzy którzy wezm± ostrze do rêki mog± spostrzec ¿e niebieski materia³ owija siê wokó³ nich i wysysa z nich energiê ![/quote]
Idzie sobie kowi do nawiedzonego domku. Patrza a tu miecz. Chc±c spe³niæ swoje marzenie z dzieciñstwa by zostaæ rycerzykiem chwyta za ostrze. I co? Budzi siê lub nie bez energii.
Dawno nikt nie aktualizowa³ tego tematu, wiêc zarzucê tutaj trochê starymi ju¿ informacjami, którymi nikt siê tutaj nie jara³ o dziwo. Wie¶ci nie po kolei, bo tak xd
-Mega ewolucja, tak jak gdzie¶ skrobn±³em, bêdzie dostêpna tylko na czas walki. Nie bêdzie ona potrzebowaæ jednak wype³nienia ¿adnego paska a wystarczy item potrzebny do wykonania tej ewolucji i pokemon który mo¿e tak ewoluowaæ. Gdy warunki s± spe³nione, pojawi siê dodatkowy przycisk podczas walki, po którego naci¶niêciu pokemon przejdzie Mega Ewolucjê. Pokemon pozostanie w tym stanie do koñca walki.
-Mamy tittle screeny z wersji demo gier!
-A tak¿e co¶ z X/Y niezwi±zanego, tajemniczy screen z pokemonami, lecz grafika na nim przedstawioy jest o niebo wy¿ej ni¿ nowych gier:
Nowe Pokemon Stadium na WiiU? Mo¿liwe.
WIÊCEJ INFO WKRÓTCE!
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 17 Sierpieñ 13, 08:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.