POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Rodzinna tradycja? SCREW THAT.
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 19 Kwiecieñ 13, 21:28   

Wiele mê¿czyzn tak mówi³o, uwierz mi, wszyscy koñczyli z podobnym w skutkiem, konkretnie w ramionach kolejnej cycatej.
Rozgl±da³e¶ siê bacznie, niczym ¶lepy na bocianim gnie¼dzie, wait... Anyway, po drodze do stanowiska obserwatorskiego zwanego biurem monitoringu nie spostrzeg³e¶ ¿adnej z twoich by³ych towarzyszek. Grzecznie zapuka³e¶ do drzwi, po czym je delikatnie uchyli³e¶. Twoim oczom ukaza³ siê widok, który nie zas³uguje na opisanie w tym po¶cie, ni ja, ni ty mamy osiemna¶cie wiosen, pomiñmy zatem ten brudny czyn, który nie powinien siê w ogóle odbywaæ w galerii. Chocia¿ w miarê porz±dna kobietka na ciele grubego ochroniarze wygl±da³a do¶æ ¶miesznie. Nevermind, eot.
No có¿, w takim wypadku nagrañ monitoringowych brak. Teraz bêdzie o wiele ciê¿ej znale¼æ nasze panienki, jednak w ka¿dym centrum handlowym jest takie miejsce, gdzie bardzo czêsto przebywaj± ma³e dzieci. I jak na zawo³anie, przez g³o¶niki rozleg³ siê szlochaj±cy g³os jakiego¶ piêciolatka, który wzywa³ swoj± mamusiê, aby po niego przysz³a. Dlatego, mo¿e zamiast szukaæ dziewczyn po ca³ym budynku, one same przyjd± do ciebie. Tylko trzeba by wymy¶liæ jaki¶ dobry fortel...

~Przepraszam za krótko¶æ, jako¶ mi nie idzie.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 6 Maj 13, 20:32   

Ooooo! ¦wietnie! my¶l±c tak u¶miecham siê szyderczo i przyk³adaj±c swoje biedne, styrane rêce, w postaci modlitewnej, zaczynam ju¿ powolutku dochodziæ do najlepszego wyj¶cia z tego bagna. Na pocz±tku ogarn±æ trzeba ile jest wyj¶æ, a nastêpnie jak szybko siê tam dostanê od mikrofonu, swoj± drog±, gdzie jest ten mikrofon, tego te¿ muszê siê dowiedzieæ. Nie czekam, ruszam, muszê jak najszybciej co¶ zrobiæ, a jak ju¿ wcze¶niej na to wpad³em, czyny s± chwa³±, a czekanie jest dla jaki¶ mózgów, co strategiê maj± w ma³ym palcu. Choæ... strategia, te¿ jest do¶æ wa¿na, ale zawsze jednak przegra z cwano¶ci±, aktywno¶ci± i refleksem, które po prostu swoimi najwiêkszymi atutami s± niezwyciê¿on± broni± niecnych ludzi mojego pokroju. Mijam ludzi i takim spokojnym, jak¿e wyrafinowanym ruchem znowu liczê wszystko dooko³a, jak jaki¶ geniusz arytmetyczny, co jako cecha bardzo by mi siê przyda³o, choæ w sumie, mo¿e ju¿ to mam, a sam o tym nie wiem.
- Jeszcze was dopadnê, b±d¼cie tego pewne... - Szepczê pod nosem, a potem dok³adam ostatnie kawa³ki mojego planu, by by³o dobrze, by nie by³o wpadki... i by zapomnieæ o wcze¶niejszym widoku.
Na pocz±tku, wykrzyczê do mikrofonu, ¿e tu jestem i szukam tych ¿mij, ale gdy tylko to powiem, ruszê do wyj¶cia i ustawiê siê w takim miejscu, by widzieæ wyj¶cie normalne, jak i ewakuacyjne, mo¿e je to wyp³oszy, mo¿e nie, ale mam nadziejê. Je¶li ich tu nie ma, to nic siê nie stanie, ale je¶li... to maj± dwa wyj¶cia, ucieczka, lub ukrycie siê. Jednak... my¶lê, ¿e nie porw± siê na to, by chowaæ siê, gdy wiedz±, ¿e ju¿ wiem o ich istnieniu w tym miejscu.
Drugim wyj¶cie by³oby zawo³anie Bulbasaura by wyszed³ z PokeBalla, ale nie æwiczyli¶my tego zbytnio i nie wiem czy da radê... trudna sprawa.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 17 Maj 13, 19:01   

Wci±¿ uwa¿nie badaj±c otoczenie z niewielkimi problemami dotar³e¶ do informacji i punktu obs³ugi klienta. Niczym zdesperowane dzieciaki poprosi³e¶ o mikrofon i zacz±³e¶ wyg³aszaæ pe³n± emocji tyradê na temat tego, jak bardzo oczekujesz zemsty na dziewczynach, które ciê uwiod³y i okrad³y, przechodz±c przez esencjalne pytanie "Czym jest mi³o¶æ?" i koñcz±c na tym, jak bardzo ¶wiat jest niesprawiedliwy i w³a¶ciwie dlaczego ludzie umieraj±. Skoñczywszy swoj± ekspresyjn± przemow± przenios³e¶ siê na wcze¶niej upatrzone miejsce spe³niaj±ce oba wymienione przez ciebie kryteria. I mimo, ¿e t³um jakby nieco siê zmniejszy³ przez d³u¿sz± chwilê, powiedzmy jaki¶ kwadrans, nie dojrza³e¶ wspomnianych panienek.
Hmmm, a mo¿e to nie one chc± zemsty i odzyskania Pokemona?, tak to mo¿e byæ to. Szczerze mówi±c, to jaki one maj± interes w tym, ¿eby wychodziæ ci na tacy, mo¿e jeszcze rozebrane (tfu!) i powiedzieæ: "Tak, Alan, przepraszamy, tutaj jest wszystko twoje."? ¯aden. Dlatego to by³ chyba ma³y b³±d zdradzaj±c siê, chyba lepszym pomys³em by³o zwabienie ich do ciebie, ale có¿, ju¿ w sumie chyba stracone. Choæ mo¿e i nie do koñca? Wiedz±, ¿e tu jeste¶. Bêd± ba³y siê wyj¶æ z ukrycia, o ile tutaj s±. Wiêc mo¿e i wypada³oby pobie¿nie przeszukaæ te sklepy nie spuszczaj±c oka z t³umu? To ju¿ bêdzie twoja decyzja, ale sklepów tutaj du¿o, a ryzyko siedem i trzy czwarte pi raza wiêksze.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 13, 07:43   

Nie zauwa¿aj±c dziewczyn uciekaj±cych przez drzwi g³ówne, a nawet nie ewakuacyjne, dochodzê do wniosków, ¿e mój plan jako tako wyszed³, ale w t± bardziej mêcz±c± i d³u¿±c± siê formê, czyli w grê w chowanego.
- Wiêc jednak druga wersja mojego planu... teraz wystarczy przeszukaæ, tak... a ze swoimi "zdolno¶ciami" mo¿e mi wyjdzie, dodatkowo t³um troszkê siê przerzedzi³, wiêc jest git. - Mówiê sam do Siebie i zaczynam swój obchód po sklepie, maj±c na celu oczywiste zgwa³cenie... ym... znalezienie tych z³odziejskich dam. Cel numer jeden? Ciucholandy, heeee... oczywi¶cie, ¿e tak. Taki typ dziewczyn musi braæ KASÊ od kogo¶, by w koñcu kupiæ takie sterty ciuchów, jak mi prezentowa³y w PokeCentrum. Pewnie by³y akurat po skoku, wiêc mia³y takie fiku¶ne ciuszki, a raczej mia³y za co je kupiæ. Phh... za cudz± kasê oczywi¶cie. No, ale có¿, przygl±dam siê ostro¿nie t³umowi, by ¿adna twarz nie umknê³a mojemu spojrzeniu i zbli¿am siê do najbli¿szego sklepu ciuchowego, ale nie wchodzê gdzie¶ g³êboko do ¶rodka, a raczej podchodzê do kasy i z opisem dziewczyn pytam siê, czy by³y tutaj, a czy mo¿e... s±.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 6 Czerwiec 13, 22:05   

Rozpocz±³e¶ szalenie nu¿±cy spacer po gigantycznym centrum handlowym. Przecie¿ wszyscy dobrze wiemy, jak mêcz±ce mo¿e byæ wêdrowanie po sklepach, zw³aszcza w poszukiwaniu jednej konkretnej rzeczy, a akurat tego dnia nic ciekawego nie wchodzi. Nevermind, wracaj±c do sprawy, przejrza³e¶ parê sklepów, zapyta³e¶ ekspedientek, ale ¿adna nie poda³a odpowiedzi twierdz±cej. Zrezygnowany przechodzi³e¶ od jednych drzwi do drugich, od butów do bluzeczek, od kosmetyków do ksi±¿ek. I kiedy wydawa³o siê, ¿e wszelka nadzieja ju¿ zgas³a nie potrzebne by³y ¿adne pytania. Wychodz±c ze sklepu z kiczowat± skór± k±tem oka, dos³ownie k±tem, to by³o jakie¶ 0.03% twojego pola widzenia dostrzeg³e¶ jaskrawoczerwone w³osy. Gwa³townie odwróci³e¶ g³owê w kierunku dostrze¿onego koloru i zobaczy³e¶ dwie id±ce dziewczyny, nerwowo rozgl±daj±ce siê, zmierzaj±ce z toalety do g³ównego wyj¶cia. Jedna z nich by³a wysoka i wyró¿nia³a siê swoj± czupryn±, druga z nich za¶ niska, czarnow³osa o fantastycznych kszta³tach. Nie by³o ju¿ ¿adnych w±tpliwo¶ci. Hayley i Nicole. A wiêc nie musia³e¶ ich tak zapalczywie szukaæ, praktycznie przysz³y same do ciebie. Teraz wystarczy³o siê tylko przedrzeæ przez t³um, tarasuj±cy drogê praktycznie przez ca³y hall, w którym w trójkê siê znajdowali¶cie.
Nie wiem czy gra³e¶ w Heavy Raina, ale polecam obejrzeæ pocz±tek w centrum handlowym, zrozumiesz o co mi chodzi.
A zatem, có¿ mo¿e byæ w tym trudnego?

~Pardon za krótko¶æ, ale có¿ wiêcej?

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 13, 17:46   

Po d³ugim my¶leniu, bo a¿... jakie¶... 6 dni... postanowi³em, ¿e rezygnujê z gry u Ciebie. Wiem Nen, wiem... lipa, a mo¿e wcale nie. Ja siê troszkê mêczê, ty jak widaæ te¿, wiêc po prostu nie bêdê ci±gn±³ niczego na si³ê, skoro nasze "style" pisania siê nawzajem wykluczaj±. Ja jestem ten gorszy, ten ma³o do¶wiadczony we wszystkim, a dodatkowo, nie wiem co siê ze mn± dzieje, ale zaczynam mieæ problemy w szybkim pisaniu na komputerze. Znaczy, piszê niby tak samo, ale czêsto muszê siê poprawiaæ... dodatkowo, co raz wiêksze problemy z sklejeniem czegokolwiek. W tej grze by³o to widaæ chyba najbardziej. Ty za to jeste¶ jednym z moich ulubionych MG, ba... nawet ulubionym, no i w³a¶nie dlatego nie chcê Ciê mêczyæ, a bardzo widzê, ¿e nie têdy droga dla naszej dwójki. Dlatego po prostu... no... rezygnujê z gry. Mam nadziejê, ¿e to zrozumiesz i nie "rozstaniemy siê w gniewie"... mo¿e kiedy¶ bêdê lepszy. Wybacz i do nastêpnej gry, o ile takowa bêdzie.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Afil 11 Czerwiec 13, 17:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 12 Czerwiec 13, 19:58   

Trochê smutno, ale mo¿e i faktycznie trochê racja. No có¿, szkoda, widocznie tak mia³o byæ. Oby do nastêpnej.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: