POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:17
Duuuuchy, a mo¿e co¶ innego
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 18 Lipiec 10, 23:17   

- Ym.... uderzy³e¶ siê w g³owê ? - Zapyta³ jeden z nich, ale wydawa³o siê i¿ ma najwy¿szy stopieñ z ca³ej grupy policjantów. Nie to, ¿e mia³ w±sy, brodê i by³ wysoki, a to, ¿e mia³ inn± czapkê. Przed nim sta³ piêkny i niesamowity Hitmonlee, gdyby¶ nie stan±³, to pewnie mia³by niez³y ubaw obijaj±c twoj± s³odziutk± twarzyczkê. Obok niego... tylko Growlithe, Growlithe i jeszcze Growlithe. Pewnie nale¿±ce do pozosta³ej trójki, bo jak siê ³atwo teraz domy¶leæ. W sumie policjantów by³o 4.
- Heh... szefie - Zacz±³ jeden z w³a¶cicieli Growlithe'ów i dodatkowo potwierdzi³ twoj± tezê i¿ kolo, który pierwszy siê odezwa³ jest szefem. - mo¿e wybuch, który najprawdopodobniej spowodowa³, spowodowa³ uraz jego g³owy ?
- Tak, jest to mo¿liwe.... ale sk±d mamy mieæ pewno¶æ, ¿e on to spowodowa³ ? - Odpar³ ,,szef'', który w twoich oczach awansowa³ na wspania³omy¶lnego. - Jak na razie, nie mamy nawet dowodu, i¿ tam by³, a wiêc wpierw mo¿emy z ni m porozmawiaæ.
- TAK JEST ! - Odparli zgodnie trzej policjanci.
- Id¼cie zbadaæ miejsce wybuchu, ja tymczasem przes³ucham ¶wiadka. - Powiedzia³ ,,wspania³omy¶lny''.
- TAK JEST ! - Ponownie odparli i odeszli.

- A wiêc ,,niby nie wiesz'' co siê sta³o, tak ? - Zacz±³ trochê podejrzliwie - A jak siê nazywasz i sk±d pochodzisz ? Co tu robi³e¶ ? I czemu masz ¶lady sadzy na swoich rêkach i bia³ej koszulce ? I nie mów, ¿e nie wiesz, mia³e¶ szczê¶cie,¿e oni tego nie widzieli.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 4 Sierpieñ 10, 20:37   

-Nazywam siê Kyle Flower panie w³adzo, pochodzê st±d, z Violet, ¶lady sadzy mam poniewa¿... Poniewa¿...-Zawiesi³em g³os.
-Pomaga³em dziadkowi nosiæ wêgiel!-Doda³em po¶piesznie, wracam Cleffê do balla.
-Jeszcze jakie¶ pytania? Przy okazji, nie wie pan kto to móg³ zrobiæ? Poniewa¿ gdy siê tam krêci³em, zauwa¿y³em co¶ znajomego, ale po chwili zniknê³o w p³omieniach, chcia³bym siê dowiedzieæ co to by³o.-Mówiê próbuj±c odci±gn±æ uwagê policjanta od pytania siê czy to ja zrobi³em.
-Oby mnie nie podejrzewa³, oby mnie nie podejrzewa³!-Powtarza³em w my¶lach.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Sierpieñ 10, 00:42   

- Oh.... ch³opie... - Powiedzia³ zdo³owany uderzaj±c siê nadgarstkiem w czo³o jakby chcia³ podkre¶liæ jego ,,zdo³owanie''. - Najpierw mówisz, ¿e pomaga³e¶ nosiæ wêgiel dziadkowi, a teraz, ¿e krêci³e¶ siê tam, a wiêc by³e¶ na miejscu zdarzenia. Z tego co wiem, nie znaleziono tam nic wiêcej, oprócz osmalonego i lekko przypalonego profesora. - Doda³, i tym samym zagi±³ ciê w pó³ swoimi rozumowaniami, na które, raczej by¶ osobi¶cie nie wpad³.
- Poza tym ju¿ wiesz, co siê sta³o ? Wcze¶niej nie wiedzia³e¶, a pomimo tego i¿ mój cz³owiek powiedzia³, ¿e zosta³ spowodowany wybuch, ty teraz zmieniasz swoje zeznania, na takie, i¿ by³e¶ na miejscu zdarzenia, a wiêc wiesz co siê sta³o, a to co powiedzia³ mój cz³owiek nie by³o ci obce. - Powiedzia³, lecz tym razem troszeczkê popl±ta³ zdania, ale i tak nie¼le ciê to przygniot³o. Bo w koñcu niezgodno¶æ zeznañ to jedno z najbardziej przyznaj±cych siê do winy poczynañ.

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 7 Sierpieñ 10, 12:38   

-Kurw... Nie wiem co on gada... Jak co¶ powiem ¼le to mnie wsadz± do paki... I zabior± mi Cleffê, dobra! Mówiê prawdê!-prowadzê monolog w my¶lach, spogl±dam k±tem oka na ball z Cleff±.
-Dobrze panie w³adzo, chcia³em wyruszyæ w podró¿, ale dziadek kaza³ mi pokonaæ mistrza wie¿y, wiêc poszed³em tam, i w momencie gdy tu przyszed³em zobaczy³em to.-Mówiê pokazuj±c na spalon± wie¿ê.
-Obejrza³em teren i zauwa¿y³em tylko przy wêglonego doktora, gdy wróci³em przed budynek, zauwa¿y³em co¶ znajomego, i by³ to obraz który namalowa³a moja mama, ale niestety siê pali³, wiêc wszed³em tam i próbowa³em go zgasiæ, gdy to robi³em znalaz³em pokeball.-Ci±gnê mowê i podajê policjantowi pokeball z pokemonem którego jeszcze dok³adnie nie zidentyfikowa³em.
-Oto on Panie wladzo.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 7 Sierpieñ 10, 20:32   

- Dobrze, a wiêc jedyne za co móg³bym ciê teraz wsadziæ do paki to kradzie¿ pokeball'a z pokemonem w ¶rodku. Konfiskujê go... a teraz podaj mi adres twojego domu, po czym mo¿esz znikaæ. - Powiedzia³ mi³o... co niesamowicie ciê zadziwi³o.
Czy¿by mia³ jaki¶ interes ?
Chyba nie, bo po otrzymaniu adresu podziêkowa³, odwróci³ siê i znikn±³ id±c w kierunku wie¿y.
To jest dziwny dzieñ...

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 7 Sierpieñ 10, 21:35   

Wybacz ¿e nie d³ugo ale nie mam weny...
---------
Upadam na ziemie zmêczony, wypuszczam Cleffê z balla.
-By³o blisko.-Mówiê do towarzyszki wzdychaj±c. Przypominam sobie ¿e policjant wzi±³ mój adres, wstajê, k³adê Cleffê na g³owê i biegnê w stronê domu, tu¿ przy nim chowam siê w krzakach i obserwuje dom.
-Oby nie rozmawia³ z moim dziadkiem bo bêdê mia³ przekichane.-Mówiê i dalej obserwujê, rozgl±dam siê na boki czy policjant nie podchodzi.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 8 Sierpieñ 10, 00:14   

Twoje przypuszczenia okaza³y siê fa³szywe. Babcia sta³a przed domem i podlewa³a kwiaty w doniczkach, a dziadka nie by³o. Tym razem uwa¿a³e¶, na plecy i co jaki¶ czas odwraca³e¶ siê do ty³u. Ale by³o to daremne, tym razem podszed³ ciê od góry.
- Witaj wnuku - Us³ysza³e¶ ma górze, po czym ujrza³e¶ dziadka siedz±cego na grubej ga³êzi drzewa rosn±cego obok krzaków, w których siê schowa³e¶. - Czy¿ ju¿ pokona³ mistrza wie¿y ? S³ysza³em tam jakie¶ zamieszanie.
Udawanie nic ci nie pomorze, dziadek ¶wietnie prze¶wietli³ twoje sztuczki, kiedy nie chcia³e¶ chodziæ do szko³y.
- Czemu¿ zwlekasz z odpowiedzi± ? - Zapyta³ lekko zmartwiony.

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 21 Sierpieñ 10, 19:35   

-Ja... Ten no.-J±kam siê nie wiedz±c co powiedzieæ.
-Co ja mam powiedzieæ dziadkowi?!-Mówiê w my¶lach.
-Nie pokona³em go jeszcze.-Dodajê, i zaczynam siê nerwowo rozgl±daæ po okolicy.
-By³ tam wybuch, i... i znalaz³em obraz mamy, i... i... policja mnie goni³a, i Pytali du¿o.-Mówiê bez przerwy.
-Tylko nie b±d¼ za to z³y.-Dodajê ze smutn± min±.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 28 Sierpieñ 10, 21:57   

- A wiêc zarz±dzam piêæ dni pokuty dla ciebie drogi wnuku. - Powiedzia³ powa¿nie, a jego surowa mina i zej¶cie z drzewa podkre¶li³y goryczkê tej chwili. Mo¿e i by¶ to jako¶ prze¿y³, bo ju¿ gorsze kary mia³e¶, ale tym razem dziadek zmierza³ w twoim kierunku i wyjmuj±c swój ulubiony, a zarazem najwiêkszy wachlarz spod kimona, podniós³ go z³o¿onego i nagle ruszy³ z miejsca chc±c ciê uderzyæ. Ty jak najszybciej zamkn±³e¶ oczy i zas³oni³e¶ twarz ramionami, ale co¶ siê nie zgadza³o... Sta³e¶ jakie¶ trzy sekundy, a atak twojego dziadka nadal ciê nie dosiêgn±³... co siê sta³o ?
Powoli otwiera³e¶ oczy, wpierw widzia³e¶ niewyra¼ny zarys, ale potem... gdy ju¿ otworzy³e¶ oczy ca³kowicie widzia³e¶ wachlarz... jakie¶ 10cm. od twojej g³owy i dziadka, który mierzy³ ci do szyi.
- To by³ D¯O£K ! - Powiedzia³ g³o¶no i wyra¼nie chowaj±c wachlarz za pas kimona. - A wiêc mój drogi kwiecie, choæ za mn±. - Powiedzia³ i ruszy³ do domu.

Sygnatura użytkownika

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Wys³any: 29 Sierpieñ 10, 06:14   

-D...Dobrze.-Mówiê i nie pewnie idê za dziadkiem w odleg³o¶ci min. 10Cm.
-Co siê stanie?! Ju¿ chcia³ mnie wachlarzem waln±æ, co jeszcze?!-Pytam siê samego siebie w my¶lach i rozgl±dam siê po otoczeniu. Co jaki¶ czas spogl±dam to na balla z cleff±, to na dziadka maj±c nadziejê ¿e nie bêdzie ¼le.
-Dziadku, gdzie idziemy?-Pytam siê po chwili.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: