Raz tylko siê uleczy³em. Sorry. Zapomnia³em, ze mój Dragonite trzyma³ Sitrus Berry. A Leech Seed oraz Drain Punch s± dozwolone, gdyby to by³o Synthesis...
Legends, nie znam siê na tym. Gram dla przyjemno¶ci, a gra z Moonboyem (Szczególnie 2 i 3) to by³a czysta przyjemno¶æ! Jeste¶ koksem, znasz siê na tym, muszê chyba zmieniæ sk³ad... wkrótce.
Zamro¿enie by³o przypadkiem, ale siê przyda³o. Pozwalam zafasowaæ przed walk± Berry rozmra¿aj±ce. Szkoda, ¿e Ho-Oh jest Uberem. Wystarczy³oby jedno Sacred Fire i po zamro¿eniu.
Legends, uczê siê. Je¿eli przestaniesz mi ci±gle dokuczaæ, to kiedy¶ ciê rozwalê. A, wiem jak sprawdzasz EV-y. Ev-y na Poka nie mog± przekroczyæ 510. Czyli jak wszystko ustawiê na 255, to mnie roz³±czysz. Jeszcze nie wiem tylko, jak dochodz± EV-y. Równomiernie, czy ró¿nie...
Expiê Mightyenê na Route 29 dla zwa³y, by mieæ maksymalne EV-y.
Mam jeszcze sporo niewiedzy w walkach on-line...
Podajcie swoje staty na karcie trenerskiej! Mam 6 win-ów i 2 loss-y...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.