szymbar15 napisa³/a:
Cytat:
Cytat:
Grafika: (I HATE 3D IN POKEMON DS GAMES!!) 3/10
Muzyka: 4/10 (Gra dla dzieci?)
Grywalno¶æ: 1/10 (j.w.)
Ocena Ogólna: NAJGORSZA GRA W HISTORII POKEMON!!!!!!!!
Grafika jest bardzo ³adna, najlepsza wg mnie ze wszystkich czê¶ci.
Muzyka, no lol, ¿e niby dla dzieci. Ta gra jest dla ludzi w wieku 6-14 lat, a to s± nic innego jak dzieci. XD
Grywalno¶æ lol, jak ¶miesz oceniaæ grywalno¶æ graj±c na emulatorze, który jest sprawny mo¿e w hmmm, 40% sprawno¶ci oryginalnej konsoli?
Nastêpnym razem postaraj siê o lepsze uzasadnienia.
Ok - nienawidzê grafiki 3d w pokach, jest taka... DZIWNA!
Muzyka - Pokemon to gra w wieku od 12 lat! Tylko ESRB jako¶ ocenia, ¿e to gra dla maluchów. Wstyd NINTENDO!
Grywalno¶æ - mo¿e i masz racjê, ale ja korzystam z WINDS Pro, gdzie grywalno¶æ jest jeszcze lepsza ni¿ na DSi
Wystarczy?
nie! WinDSi Pro to za przeproszeniem badziewie, jest, co z tego skoro masz wszystkie emule NDSA i kilka versji GBA jak korzystasz tylko z kilku?
pozatym, ¯ADEN KOMP NIE MO¯E POKONAÆ DSi! POKONANIE ZYWK£ÊGO DS'A TO JU¯ WYCZYN, MUSISZ MIEÆ KOMPA Z NASA CHYBA
komputer z NASA = KOMP Z SUPER SPRZÊTEM, mocna karta graficzna, procek multum rdzeni, nie no, muszê to t³umaczyæ?
przy okazji, zauwa¿y³em ¿e ja sie chyba jeszcze co do tych gier nie wypowiedzia³em, zaraz napiszê co¶ od siebie na temat.
Grafika:Od¶wie¿ona grafa z platyny plus Jhoto i Kanto to wprost miód na serce jest 10/10
Muza:Remix z G/S/C dobrze wyszed³, a reszta te¿ nie4 jest z³a 8/10
grywalno¶æ: To na co musieli¶my d³ugo czekaæ jest nareszcie, od¶wie¿one G/S/C które sprzedawa³y siê chyba najlepiej z swoich czasach 10/10
ogó³em 9.4/10
bardzo dobrze, nie wiem co ty masz do tej gry, to re-make JEDNYCH Z NAJLEPSZYCH GIER O POKACH
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
czyta³em to, to sdiê nazywa "b³êdy emulacji" wiêc to nie jest wina gry, ech, ja siê poddajê, nie da siê ci nic wyt³umaczyæ.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ju¿ nie tak dawno, dawno temu (5 godzin temu) pewien ch³opiec o nicku szymbar15 postanowi³, ¿e spróbuje jeszcze raz ¶ci±gn±æ pokemon SS. Znalaz³ link z patchem angielskim od Magniusa. ¦ci±gn±³ ten rom. Odpali³ WINDS pro i rozpocz±³ now± grê. Gra ani razu siê nie pociê³a, przeszed³ w ci±gu godziny do goldenrod. Postanowi³ "Dam w koñcu spokój tej grze. Mo¿e Nintendo naprawi³o romy?" Od tej pory nie narzeka³ na pokemon SS. Koniec
Grafika: 7/10 (NIE LUBIÊ 3D!)
Muzyka: 4/10 (Dziecinna Muzyczka)
Grywalno¶æ: 6/10 (Urazy z przesz³o¶ci oraz nie mogê siê przyzwyczaiæ)
Je¶li chodzi o wymagania kompa na poki:
1GB RAM; karta nawet 128MB, jednak musi mieæ openGL, szejdery, vertexy itp.(przesadzi³em z shaderami i vertexami ....chocia¿), procek mo¿e byæ 1-rdzeniowy. Je¶li chodzi o ciêcie siê gry, to jest to wina emulatora, który nie jest jeszcze finaln± wersj± (czekamy na 2.7 i final). Podam przyk³ad:
gra³em w poki na prawdziwym DS-ie, screen z walki(przyk³adowy):
Otó¿ kurz woko³o ska³ na emulatorze jest postrzêpiony i spikselowany, na DS-ie taki efekt nie wystêpuje, tak samo jest ze ¶wiate³kiem przy rzucaniu pokeballa, czy innych atakach:
Je¶li chodzi o wymagania kompa na poki:
1GB RAM; karta nawet 128MB, jednak musi mieæ openGL, szejdery, vertexy itp.(przesadzi³em z shaderami i vertexami ....chocia¿), procek mo¿e byæ 1-rdzeniowy. Je¶li chodzi o ciêcie siê gry, to jest to wina emulatora, którynie jest jeszcze finaln± wersj± (czekamy na 2.7 i final). Podam przyk³ad:
gra³em w poki na prawdziwym DS-ie, screen z walki(przyk³adowy):
Obrazek
Otó¿ kurz woko³o ska³ na emulatorze jest postrzêpiony i spikselowany, na DS-ie taki efekt nie wystêpuje, tak samo jest ze ¶wiate³kiem przy rzucaniu pokeballa, czy innych atakach:
Obrazek
wystarczy w ustawieniach pogrzebaæ jak siê wie ;)
2.7 i fina³ nie wyjdzie nigdy, na marginesie, bo strona z projektem nieby³a aktualizowana od roku
Sygnatura użytkownika
co do grafiki to zale¿y od karty graficznej, ale prawdziwemu DS'owi w 100% pod grafikê nie dorównasz.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.