Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 10:34
- Combusken, proszê ciê! Koñczmy to! Zrobi³o siê ju¿ do¶æ nudno! Rock Tomb! Oczywi¶cie, tak jak zawsze, wzmocnij to Fire Punchem, aby obra¿enia by³y wiêksze! A na sam pocz±tek, Bulk Up! Trzeba bêdzie siê uspokoiæ i zebraæ si³y na nastêpne potê¿ne ataki! Ruchy!
Xatu fruwa³ w jedn± i w drug± stronê i raz zapikowa³, aby uderzyæ Quick Attackiem. Niestety, w tym momencie trafi³ na cios Combuskena! Wielkie ogniste kamienie zgniot³y go do ziemi i zada³y naprawdê poka¼ne obra¿enia! Sprawa by³a ju¿ niemal przes±dzona...
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 17 Lipiec 10, 21:43
- Nie poddam siê! - Mówiê przyciskaj±c zêby. Obmy¶lam szybk± strategie. My¶lê nad wszystkimi aspektami które mogê wykorzystaæ, ale kurde nic nie mogê wymy¶liæ oprócz tego.
- Xatu szybko Twister, zdmuchnij przeciwnika po czym szybko Wisp by siê wyleczyæ, jeszcze nie przegrali¶my. - Mówiê do mojego pokemon'a
- Jak siê nie uda to Confusion Ray, kiedy¶ ten atak musi trafiæ i Wisp. - Dodaje po czym my¶lê dalej
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 4 Sierpieñ 10, 08:30
- Combusken! Uniknij tego Twistera! Nie chcemy teraz dodatkowych obra¿eñ, je¶li Xatu jest ca³y czas poparzony i traci swoje ¿ycie! Musimy uwa¿aæ na to Wish, ale spokojnie, mo¿e nie zd±¿y zadzia³aæ, bo szybko go pokonamy! Do ataku! Fire Punch! A potem szybko Bulk Up, ¿eby mieæ ju¿ zapewnione przetrwanie! Zakoñcz to Rock Tombem, zanim jeszcze Wish zadzia³a. I uwa¿aj na Confuse Ray! - krzycza³a Flannery.
Combusken musia³ pos³usznie wype³niæ jej polecenia. Zaatakowa³ Fire Punchem jednocze¶nie mijaj±c siê z Twisterem i uderzy³ Xatu. Nie by³ to jaki¶ specjalnie mocny cios, ale wystarczy³, ¿eby odrzuciæ Ptaka. Ten w tym czasie u¿y³ Wish i bez twojej zgody zaatakowa³ Quick Attack. Ta kontra by³a naprawdê zaskakuj±ca i Combusken w ramach obrony zwin±³ siê w kulkê. Rozw¶cieczony i os³abiony Xatu z impetem wpakowa³ siê w Kurczaka i wyrzuci³ go w powietrze, a potem Wish siê dokona³o. Combusken z ciê¿kim ³oskotem spad³ na ziemiê. Jednak szybko siê podniós³, otrzepa³ i zaatakowa³ kolejnym Rock Tomb. Kamienie obrzuci³y Xatu, ale jako¶ przetrwa³ ten atak.
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.