Hmmm... Co mnie wkurza?
1. Piplup - wnerwiaj±cy jest, bo wszêdzie siê wpycha, zgrywa cwaniaka, udaje bohatera.
2. Dawn - bo zrobili z niej grzeczniutk±, ³adniutk± laleczkê barbie
3. Przes³odzony wygl±d poke¶wiata - przecie¿ nie tylko 5-cio latki ogl±daj± to anime.
4. Fabu³a wydaje siê byæ coraz gorsza.
5. No i te filery - kiedy¶ to by³y fajne i chcia³o mi siê je ogl±daæ, a teraz, to ju¿ nie.
mnie denerwuje to ze pod koniec kazdego odcinka zespol R tak glupio wylatuje w powietrze.na poczatku to bylo moze smieszne ale teraz mnie to po prostu denerwuje i nudzi.
Ash nie mia³ ¿adnego bardzo silnego pokemona oprócz charizarda którego i tak zostawi³...
(móg³ by z³apaæ jak±¶ legende:D)
Legendy jak widaæ, s± przeznaczone dla kinówek, bo kto obejrzy film o Ekansie, czy Turtwigu ?
Cytat:
Zbyt ma³o niebezpiecznych odcinków. Wiem, ¿e Pokemon to anime dla ma³ych dzieci, ale brak wiêkszej ilo¶ci takich odcinków z np. Hunter J, TG mnie do³uje.
Najnowsze, bo w starych ( m in. s2 ) by³y takowe, np. Wyspa Pokemonów Gigantów, czy ostatnie sceny odcinka o okrêcie ¶w. Anny.
Inaku¶ napisa³/a:
Asz Keczam z Alabastii... Wieczny dziesiêcioletni ch³opczyk, który powinien mieæ ok. 22 lata. Bosh. Na dodatek oddaje swoje najlepsze Pokemony komu¶ innemu (Tak by³o z Gilscorem, Charizardem, Squirtlem itd.)
Hmmm...Edki te¿ siê starzej± ? Dexter ? Dee-dee ? A mo¿e Hannah Montana ?
Wiem, wiem, maj± mniej odcinków, ale grupa docelowa jest dzieciata, i nie mo¿na oczekiwaæ, ¿e dzieci polubi± przygody kogo¶ od nich starszego - wyj±tek, Batmany, Faceci w czerni ( by³, w soboty na Polsacie 10 lat temu ) i inne o superhirach.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
-Pikachu i Ash ca³y czas wygrywaj± no ludzie miejcie lito¶æ niech on wreszcie zacznie przegrywaæ no, bo przepraszam Pikachu, który powala kamiennego pokemona to co¶ nie tak
-Zespó³ R oni ju¿ s± tak denerwuj±cy niech siê zajm± czym¶ innym ni¿ kradzie¿±. Najlepiej tymi Contestami, bo to im jako¶ wychodzi.
-Piplup bardzo lubiê tego pokemona, ale po prostu w Anime nie mogê na niego patrzeæ. Jest tak g³upi, ¿e to po prostu ¿a³osne. Najlepiej by by³o gdyby evoluowa³
-Dawn jest tak s³odka, ¿e a¿ rzygaæ siê chce. Ja chce ¿eby wróci³a moja kochana May!!!
ostatnio mnie denerwuje opening nowej seri i motto zespo³u R na pocz±tku w pierszych seriach by³o najlepsze;p
a i t³umaczenia niektórcyh ataków nie lubiê tego np, Rysa, Akcja, tunel ;/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.