'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 12 Maj 13, 11:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
LATIAS210 ? Czy to ty siê ukrywasz jako pokefan92 ?
[quote="pokefan92"Janusz Radek zanim rozpocz±³ solow± karierê, wykonywa³ szereg mniejszych zleceñ. Jednym z nich by³o wykonanie piosenki do czo³ówki polskiej wersji kultowego anime "Pokemon" (link do piosenki: https://www.youtube.com/watch?v=ltY-4i8J30g )[/quote]
Nagranie pierwszego openingu który sta³ siê kultowy to NIE jest mniejsze zlecenie. Wszak oprócz tego opena, nagra³ te¿ kilka innych piosenek z Pierwszej polskiej p³yty: (solowo: Bêdê Mistrzem, Viridian City, Na zawsze razem oraz jako wspó³wykonawca w: Zespó³ R, Pokerap, Sekrety Pokemon). A po kilku latach za¶piewa³ w pierwszej wersji dubbingu Wieczorynki "O rety psoty Dudusia Weso³ka".
pokefan92 napisa³/a:
17 maja w salonie empik w Manufakturze, w £odzi odbêdzie siê spotkanie z Januszem Radkiem.
Data okej, tylko... £AJ tam ? Ja w Warszawie stacjonujê. Daru te¿. £ód¼... co¶ mi siê jarzy, ¿e kiedy¶ z 6 lat temu by³a uznawana za stolicê Polskich pokefanów...
Conquest napisa³/a:
Popieram akcjê i jest szansa, ¿e wpadnê
ja te¿ popieram, ale nie wpadnê
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
im wiêcej nas bêdzie, tym mniejsze szanse, ¿e pan Janusz nam odmówi.
Niegrzecznie z jego strony by³oby odmówiæ. Damy radê
I co, dali¶cie radê ? Bo termin tego spotkania min±³, i brak wie¶ci czy plan siê uda³. Nawet autor tematu ju¿ nie wchodzi tu od 14 maja
Conquest napisa³/a:
Afil napisa³/a:
Wszystko piêknie i ³adnie, ale przecie on nie mo¿e nic zrobiæ, je¶li go do tego nie wynajm±, to przecie sam artysta odpada x3
Kto bogatemu zabroni?
Ale my nie jeste¶my bogaci.
Conquest napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
pokefan92 napisa³/a:
17 maja w salonie empik w Manufakturze, w £odzi odbêdzie siê spotkanie z Januszem Radkiem.
Data okej, tylko... £AJ tam ? Ja w Warszawie stacjonujê. Daru te¿.
A co ma jeden z drugim do tego? Zbytni egocentryzm nie jest fajny
Bo siê nam NALE¯Y meet z Radkiem ?
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Data okej, tylko... £AJ tam ? Ja w Warszawie stacjonujê. Daru te¿.
A co ma jeden z drugim do tego? Zbytni egocentryzm nie jest fajny
Bo siê nam NALE¯Y meet z Radkiem ?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 19 Maj 13, 12:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.