Twoja brawurowa taktyka podzia³a zgodnie z oczekiwaniami. Poochyena pad³ zasypany gradem ataków, sam nie mog±c wyrz±dziæ wiêkszych szkód przeciwnikowi. Murkrow zdobywa 80% do¶wiadczenia! Woo-hoo!
-Zabi³e¶ mojego pieska! - powiedzia³a pe³nym wyrzutów g³osem Pokemon Superwoman. - Nie pójdzie Ci to na darmo... - doda³a i zaczê³a siê rozgl±daæ. W koñcu skupi³a wzrok na nie do koñca zdaj±cej sobie sprawy z powagi sytuacji Erio. Szybkim szarpniêciem podnios³a j± i stawi³a obok siebie, przystawiaj±c do jej g³owy zrobiony z palców jednej rêki pistolet.
-Oddaj pieni±dze za tê pizzê albo ona zginie! Nie bêdê siê powtarzaæ! - rzuci³a desperacko. Sytuacja nie wygl±da³a zbyt dobrze...
-Eee... To jest ukryta kamera, co nie? Murkrow, podleæ do mnie na moment. W tym momencie zacz±³em szeptaæ do mojego Poksa nastêpuj±ce s³owa.
-Ja j± zagadam, a Ty w tym momencie zakradnij siê po cichu na ty³y. Gdy powiem ''YOLO!'' dziabniesz laskê od pizzy w ty³ek, a ja spróbujê przechwyciæ Erio.
Po tych s³owach skierowa³em wzrok na pseudo bohaterkê i zacz±³em j± zagadywaæ.
-Moment. Negocjujmy. Dam 75% warto¶ci placka, a Ty wypu¶cisz dziewczynê. Pasi? YOLO!
Po kupieniu nieco czasu, da³em znak mojemu towarzyszowi. Sam za¶ by³em przygotowany do przechwycenia zak³adniczki.
Sygnatura użytkownika
PBF'owa sygna:
Imiê, nazwisko: Thery Waiting
Pokemony: Murkrow M, ataki: Pursuit, Peck, Astonish
Przedmioty: 100 jednostek randomowej waluty
Po³o¿enie:Orebourgh City
Zdesperowany by uciec od natrêtnej quazi-superbohaterki postawi³e¶ na fortel. Murkrow zadzia³a³ bez zarzutu, szybkie uk³ucie w dupsko wybi³o dziewczê z rytmu, co pozwoli³o Ci odbiæ zak³adniczkê i uciec z ni± na bezpieczn± odleg³o¶æ. A nawet dalej. Biegli¶cie przed siebie nie my¶l±c gdzie, dlaczego i po co. Biegli¶cie jak najdalej, nie zastanawiaj±c siê nad tym przez co biegniecie, liczy³o siê tylko to by i¶æ wci±¿ przed siebie, metr za metrem, krok za krokiem, atom za atomem... Czuli¶cie (a przynajmniej Ty), ¿e zaginacie czasoprzestrzeñ, a nawet bardziej - ¿e tak naprawdê ani czas, ani przestrzeñ nie maj± ju¿ ¿adnego znaczenia. A potem ju¿ o niczym nie my¶la³e¶ i pozwoli³e¶, by porwa³a Ciê ucieczka.
A¿ w koñcu ockn±³e¶ siê z tego szalonego biegu. Przera¿ony tym, gdzie tak naprawdê mog³e¶ byæ, rozejrza³e¶ siê. Nic tak naprawdê nie przypomina³o czego¶, co mog³e¶ kiedykolwiek widzieæ ani znaæ.
-Gdzie my jeste¶my? - spyta³e¶ przera¿ony, ³api±c ³apczywie powietrze. Czu³e¶ siê wycieñczony.
-To... Johto - odpar³a Erio miêdzy wydechami.
Teraz w pe³ni oprzytomnia³e¶. Jeste¶cie... W Johto?! Jak to mo¿liwe?... Wyj±³e¶ fona, odpali³e¶ GPSa i sprawdzi³e¶ Wasz± lokacjê... No jak nic, New Bark Town, miasto w którym laboratorium mia³ niejaki prof. Elm.
-Teraz jeste¶my na dobrej drodze do Goldenrod! - powiedzia³a Twoja wyra¼nie rozweselona towarzyszka. To by³ nieco dziwny widok, nigdy do tej pory nie widzia³e¶ jej bowiem u¶miechaj±cej siê. A wygl±da³a nadzwyczaj s³odko, a¿ chcia³e¶ j± przytuliæ. Ekhem, zapomnia³bym. Oprócz tego, ¿e trafi³e¶ na inny kontynent, to w trakcie biegu straci³e¶ plecak, w którym mia³e¶ absolutnie wszelkie rzeczy poza telefonem, no i Murkrowem. Tia.
Ostatnio zmieniony przez emachel 15 Kwiecieñ 13, 11:18, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.