B±d¼ co b±d¼, osiemnastka coraz bli¿ej, a wraz z ni±, zacznie siê praca, wiêc czasu bêdzie jeszcze mnie, ale mimo to, jako¶ to bêdzie.
Proponujê wariant Brytyjski który za kilka tygodni zacznê stosowaæ w swoim zyciu w Polsce, tu na miejscu - 3-4 dni harówki od rana do nocy, a potem 4-3 dni ca³ych wolnych dni tylko dla mnie.
Lol, to jaka to bran¿a z z takim roz³o¿eniem dni roboczych? bo jestem zainteresowany
PokeMan napisa³/a:
Poxer - jaki lans ? ¯e kto¶ mia³ tyle oleju w g³owie, by spisaæ swoje dzieje (i tak s± trochê niechlujne oraz krótkie), aby po kilku latach mieæ ¶ciagawkê co robi³ 10 lat temu ? To tylko brawa Dominowi, ¿e poszed³ po rozum do g³owy, w przeciwieñstwie do 99% forowiczów czy to PC, czy to PVF czy wreszcie PPSu i innych fandomów. Dokumentacja przesz³o¶ci - w tym tkwi przysz³o¶æ spo³eczeñstwa informacyjnego. Mamy serwery, "chmury", o pojemno¶ciach kilkaset razy wiêkszych ni¿ 10 lat temu oraz ¶miesznych cenach i grzech tego nie wykorzystaæ, np. na zarchiwizowanie jakiego programu z TV nagranego czy swoich dziejów. Jakby kto¶ inny napisa³ takie wspomnienia jak Domin, to te¿ bym podklei³ w og³oszeniu. Poodklei³em, m in. bo to dotyczy ¿ycia forum i jest wa¿ne.
Conquest napisa³/a:
a tu widzê lansowanie przez kogo innego, przecie¿ Domin sam nie da³ og³oszenia
A powód jest prozaiczny - akcja na FB Pulsu 2 przebrzmia³a i chcê zachowaæ ci±g³o¶æ 2 linków w og³oszeniu. A promowanie wiedzy o przesz³o¶ci PC w¶ród go¶ci i innych userów tylko wyjdzie na zdrowe - utrwalanie i propagowanie zainteresowania wiedzy o dawnych dziejach.
Tak, nie wolno zapominaæ o historii, bo bez niej pewnie wiêkszo¶ci z Was by ju¿ tu nie by³o
Poxer napisa³/a:
Po cholerê komu ¿yciorys Domina
¯yciorys ka¿dego mo¿e byæ ciekawy. Z subiektywnych obserwacji jednej osoby mo¿na dowiedzieæ siê wiele o ca³ym ¶rodowisku
Poxer napisa³/a:
Nie, ja rozumiem, kronika PC, historia, dawne dzieje, w ogóle. Ale po cholerê ¿yciorys Domina, no
Domin jest jednym z pierwszych u¿ytkowników PC (i obecnie aktywniejszy od bardziej "do¶wiadczonych" ), wiêc niejako jest historyczny
a ja pamiêtam. z Maronem szukali¶my wyzwañ w Pokemonach i Maron znalaz³ to forum. W miêdzyczasie Drago organizowa³ turniej PokeTrophy. Maron trochê pó¼no mi o tym powiedzia³ ( tydzieñ przed rozpoczêciem dopiero siê zapisa³em i rozpocz±³em grê) a mój save w FireRedach by³ uwalony wiêc nawala³em po 2h (tak 2h to wtedy dal mnie by³o tak jak teraz 10h XDD) ¿eby zd±¿yæ. Zd±¿y³em i na walkowerach doszed³em do 3 miejsca praktycznie przegra³em z Maronem i Vabigoonem i zaj±³em 3 miejsce ;D
Mój team to by³:
Pidgeotto (lv 30) Aerial Ace/ Fly / Quick Attack / Wing Attack
Hitmonchan (lv 30) Ice Punch / Thunder Punch / Fire Punch / Brick Break
Charmeleon (lv 30) Ember / Aerial Ace / Metal Claw / Smokescreen
Zachêcam te¿ do czytania historii PZG, gdy¿ jako tako jest to nierozerwalna czê¶æ mnie. ( jest tam te¿ kilka podziêkowañ )
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 7 Sierpieñ 12, 09:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.