Có¿. W moim wypadku do Digimonów przyci±gnê³a mnie nostalgia i fakt ¿e ogólnie lubiê te stworzonka. W³a¶ciwie to te¿ rozumiem sk±d brak zainteresowania u kolegi. Pierwsze dwa sezony to jeden utarty schemat:
Nowy wróg i ostry wpierdziel od niego --> odkrycie nowego sposobu ewolucji --> ka¿dy po kolei ewoluujê i ma na to jeden odcinek --> masowa walka nowych ewolucji z g³ównym wrogiem --> nowy wróg ...
I tak sto odcinków gdzie ten schemat jest maksymalnie widoczny. Trzeci sezon sporo zmieni³, wstawi³ masê fillerów i sta³ siê bardziej dzisiejszym. Podoba³ mi siê choæ ciut mniej ni¿ poprzednie. Na razie mam przerwê ale pewnie bêdê dalej ogl±da³.
Co do yokaiów. Przyznajê ¿e mnie nic do nich nie ci±gnie. Po prostu nie dam rady zapoznaæ siê z kolejn± mark±. Ale co do podobieñstw. Chodzi chyba o swoiste podobieñstwa gatunkowe. S± seriale o zbieraniu czego¶ i trenowaniu(Pokemony, Digimony, karcianki typu YuGiOhy) i mówi siê ¿e s± one podobne b±d¼(czê¶ciej siê spotykam) wywodz± siê od jednego przodka. Ba. Tak samo mówi siê o Bleachu czy Narucie ¿e wywodzi siê od Dragon Balla. To taka sama zasada podobieñstwa. Rozumiem ¿e jak kto¶ zapozna siê bli¿ej to czuje siê zdziwiony ale patrz±c na to z daleka to tak po prostu jest.
A taka ró¿norodno¶æ jest nam potrzebna w³a¶nie po to by¶my i my mogli wybieraæ co ogl±daæ a czego nie. Viva la gusty.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.