PBF Collect, pffff, co to za PBF. Biedny byl jest bedzie.
P0x3r 0d5z3dl 0d n45. Z4L0B4 PP5. 7YLK0 0N M0GL ZJ3DN0CZYC N4R0DY.
Poxer da MOVIE
Dam dyche ze nasz poxer oglada ten temat i chcialby sie z wami, jak to D'e mawia, naparzac w kisielu.
gratulujê, her opticum, dawno ¿em nie widzia³ popisu takiej dziecinno¶ci i sweeta¶nej pokemonowato¶ci : O
szkoda poxa, ale znaj±c go , wróci, prêdzej czy pó¼niej, i mam nadziejê ¿e trochê zbastuje
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Wiêkszo¶æ wolnego czasu spêdzam na collect, a to trzeba skoñczyæ
Inaka napisa³/a:
Ja te¿ robiê sobie przerwê, ale na PBFie i w fan fiction nadal bêdê siê udzielaæ, choæ nieco rzadziej.
To po jak± cholerê, codziennie siê napieprza³o kilkana¶cie postów w ZAbawahc/offtopie ? Czy PPS co¶ z tego ma ? PokeFani ? NIE. A zadzia³a³o to na Inakê i poxera negatywnie. Ja sobie na pokeforach piszê tylko na temat, przez co wchodzê raz na jaki¶ czas ( tyd. ) piszê kilka wa¿nych postów i wsio. Ewentualnie, jak jest jaka git akcja, to mo¿na posiedzieæ ( teraz takie, zdarzaj±siê raz na kwarta³ ) trochê d³€Â¿ej .
Nie jestem "taki", ¿eby robiæ sobie tutaj fejsbuga i nk na dok³adkê ( temat o zdjêciach u¿ytkowników) i koczowaæ godzinami. Trza umieæ planowaæ czas, a przynajmniej winna to umieæ osoba, która chcê byæ. A tak, sobie jadê na mojej strategii i od dobrych kilku lat "drêczê" pokefora swoj± obecno¶ci± Dobrym przyk³adem jest te¿ postawa DominLoLa, Legendsa...trochê ludzi którzy stosuj± t± strategiê nie¶wiadomie siê znajdzie
Co do gim. to ¶miesznie to brzmi z ust ludzi, którzy nie skoñczyli gim. Ja skoñczy³em. Wiem w jakich momentach trza siê uczyæ, w jakich nie ( wszak wiêkszo¶æ afer na PPS z moim udzia³em, dzia³y siê kiedy chodzi³em do gim. ). Ale warto siê uczyæ, tak czy tak.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Co do gim. to ¶miesznie to brzmi z ust ludzi, którzy nie skoñczyli gim. Ja skoñczy³em. Wiem w jakich momentach trza siê uczyæ, w jakich nie ( wszak wiêkszo¶æ afer na PPS z moim udzia³em, dzia³y siê kiedy chodzi³em do gim. ). Ale warto siê uczyæ, tak czy tak.
Co do gim. Ty jeszcze jecha³e¶ na starej podstawie programowej, która... No, nie mia³a tylu debilnych, za przeproszeniem, przedmiotów. W tym roku w moim gim mamy zajêcia artystyczne i zajêcia techniczne, z których po³owa uczniów ma dwie jedynki albo wiêcej. Wiêc wybacz, ale wiêkszo¶æ raczej woli siê uczyæ...
A poza tym nasza podstawa programowa przewiduje robienie projektów, wiêc wiesz... Niektórzy robi± to ju¿ w pierwszej klasie, my (moje gim), Dziêki Bogu, mamy dopiero w trzeciej.
Co do przerwy. No, trochê mnie to wymêczy³o, ale nie tak jak nabory na Revie. Na razie wolê skupiæ siê na pisaniu fica (w koñcu muszê którego¶ skoñczyæ) i ¿yciu prywatnym i nie ma to zwi±zku z offtopem.
EOT, przynajmniej dla mnie.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
dlatego ja wolê siê mniej udzielaæ ale nie odchodziæ
te¿ mam trochê problemów z nauk± (g³ównie podci±gniêcie ocen do koñca roku, czyli Time Countdown!), ale ci±gne moda / mg / tutora (Project PokeArena zareklamowany tutaj jako Pokemon Unleashed) i jeszcze aktywnie gram w Plemiona....
I chodzê prawdopodobnie do jednej z lepszych gimnazjów (jak brat chodzi³ to by³o ¶rendie, ale teraz to gimnazjum reprezentuje wysoki poziom ;d zw³aszcza z Chemii xd)
_/
s±dz±c po sobie to powiem tylko tyle;
Poxer to leñ ¶mierdz±cy, nic innego ;d
i zgadzam siê z Pokjemanem:
Trzeba umieæ sobie dzieñ rozplanowaæ.
Nistety ja nie umiem, zawsze robiê wszystko w ostatnim momencie.
Za nied³ugo idê do gimnazjum, a to oznacza trochê wiêcej nauki.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD poza tym to za 4 miesi±ce, to kupa czasu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD poza tym je¶li my¶lisz, ¿e w gimnazjum siê trzeba uczyæ, to siê mylisz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wystarczy logika, lekcje uzupe³niaj± siê wzajemnie (np czêsto na biologii korzystam z informacji z chemii, o wiele mi to u³atwia zdobywanie ocen), wiêc nie bój dupy, gimnazjum to bana³ jak but
Cytat:
Camper, widaæ, ¿e jeszcze siê nie nauczy³e¶, o co chodzi z gimnazjum
to ja chyba te¿ nie XDDD
Cytat:
dosta³ siê do jednego z lepszych w swoim mie¶cie, gdzie podobno jest wysoki poziom
wszystkie gimnazja w Polsce maj± ten sam materia³ do zrealizowania, wiêc gimnazjum nie mo¿e mieæ wg mnie wy¿szego lub ni¿szego poziomu, bo wszêdzie nauczysz siê tego samego, a to od ucznia zale¿y czy co¶ skojarzy czy jest debilem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cytat:
Mo¿e ty chodzisz do jakiego¶ debilnego gim, gdzie olewaj± naukê, ale nie ka¿dy tak ma
najwyra¼niej ja te¿, a nie mam wcale najgorszych ocen. nigdy w ¿yciu nie otworzy³em ksi±¿ki szkolnej w domu XDDDD
Cytat:
w moim gim mamy zajêcia artystyczne i zajêcia techniczne
³atwe pi±tki, techniczne opieraj± siê na logice i my¶leniu przestrzennym, a artystyczne to to samo co plastyka, mo¿e wymagaj± trochê wiêcej my¶lenia przestrzennego tak jak technika, nic poza tym XDDDDDD
albo ludzie którzy to pisali s± opó¼nieni w rozwoju, albo rzeczywi¶cie nauka mo¿e byæ trudna.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.