POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
27 Sierpieñ 12, 04:52
Moderowanie

Czy obecnie forum jest dobrze moderowane ?
Tak
50%
 50%  [ 5 ]
Nie
50%
 50%  [ 5 ]
G³osowañ: 10
Wszystkich G³osów: 10

Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 08:52   

Ja odda³em g³os na tak, ¿eby nie by³o.
Bo narazie to idzie w dobr± stronê.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Karas
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 4 Styczeñ 09, 11:24   

Xantos napisa³/a:
Karas napisa³/a:
Xantos napisa³/a:
Karas napisa³/a:
Xantos napisa³/a:
spoko tylko nie walcie tak tych warnów :P

Jak nie bedziemy mieli powodow, to nie bedziemy ich dawali :P

ok ale z tym daniem bana o warto¶ci 666 pobili¶cie rekord (g³ówna zas³uga Raika xd) przynajmniej jak na ostatnie czasy (pamiêtam z poprzedniego PC ¿e wtedy warny by³y o du¿o wiêkszej warto¶ci i wtedy nie ma³o usherów posiada³o taki komplet :D )

Na starym PC bylo duzo wiecej ludzi, wiec bylo kogo warnowac ;p Zreszta i w tej edycji PC trafili sie odmiency, ale Komar ich usuwal, nie banowal :P

Stara technika stosowana na poprzednim PC zawiod³a czyli trzeba by³o zastosowaæ now± nie? nie pomaga³ widok tylu zbanowanych go¶ci-ostrze¿enie dla tych którzy mieli ochotê zrobiæ co¶ g³upiego dzia³ raczej nie odstraszaj±co ale zachêcaj±co :D podobnie w szkole-dzisiaj du¿o ludzi zamiast braæ przyk³ad z dobrych osób bierze przyk³ad z tych gorszych-czemu siê nie dziwiê bo jak jeden z drugim odwali jakiego¶ numera to siê przynajmniej po¶miaæ mo¿na xd :D :D :D

Te bany to pewnie w wiekszosci od modow, my nie mamy opcji usun :D No nie wiem czy im sie oplaci nasladowac tych "zlych" :P

Drago napisa³/a:
a ja g³osuje na nie, poniewa¿ wed³ug mnie moderatorzy s± trochê nie konsekwentni. osob± które w swojej rubryce podaj± wiek 11 wlepiaj± kary niemal po ka¿dym chaotycznym po¶cie a przecie¿ to s± jeszcze 100% dzieci, natomiast osob± starszym, którym czêsto puszczaj± nerwy, i troche za¶miecaj± forum nic nie robi±.
czasami s± te¿ zbyt czepliwi, ale to te¿ zale¿y od sytuacji.

Wiek nikogo nie chroni, majac 11 lat tez mozna pisac normalne posty :P

Sygnatura użytkownika

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 12:39   

tak ale trochê wyrozumia³o¶ci. ciekawi mnie czy jak moderatorzy byli m³odsi to nie pope³niali b³êdów.

Sygnatura użytkownika

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 15:15   

Cytat:
tak ale trochê wyrozumia³o¶ci. ciekawi mnie czy jak moderatorzy byli m³odsi to nie pope³niali b³êdów.

Je¶li kto¶ chce to mo¿e pisaæ dok³adnie i starannie, je¿eli nie mo¿e to nie pisze - Proste.
Ka¿dy user na forum powinien traktowany byæ równo z innymi i nie powinno byæ taryfy ulgowej dla 11 latków itd.

DL27 
Pewnie nie zna PokeMana
By³y mod.

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 17:03   

Drago napisa³/a:

Jak ja mia³am 10 lat, dostawa³am mnóstwo warnów, ale jako¶ nie robi³am afer na ten temat. Ew. poz³o¶ci³am sie kilka godzin, potem ju¿ zrozumia³am, ¿e mod ma racjê.

Sygnatura użytkownika
Ej, mo¿e nie odesz³am, ale wchodzê tu rzadko. Nie mia³am si³y byæ d³u¿ej moderatorem, wybaczcie, ¿e zrezygnowa³am. Jako¶ mi na sercu ci±¿y³a ta posada ;_;
A wiêc niech ka¿dy wie, ¿e nie mam moda z mojej durnej, w³asnej woli, która mi mówi³a, ¿eby zrzec siê stanowiska.

^.......^
I..I.....I..I
I..O....-.I
I....^.....I
I.................> Pika pi
I...........I
V______V

Jednooki pikacz wymiata!!!1111oneone

Karas
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 4 Styczeñ 09, 17:47   

Drago napisa³/a:

Bledy popelnial zapewne kazdy, tylko nie kazdy potrafi przyznac sie do bledu i poniesc konsekwencje.

Sygnatura użytkownika

Drago 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 18:14   

zawsze mo¿na dac upomnienie pisz±c do takowej osoby na PW, zanim od razu dawaæ bana

Sygnatura użytkownika

Karas
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 4 Styczeñ 09, 18:48   

Drago napisa³/a:
zawsze mo¿na dac upomnienie pisz±c do takowej osoby na PW, zanim od razu dawaæ bana

1. Za pisanie postow bez sensu jest max warn, nie ban.
2. Ostrzezenia nic nie daja.
3. Jak bedziemy poblazliwi to sie moze syf zrobic :)

Sygnatura użytkownika

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 09, 18:51   

Ja mam 12 lat i nie przeszkadza mi to w pisaniu w pe³ni rozgarniêtych postów. Wiek nie ma nic do rzeczy - liczy siê intelekt. ;o Warny po prostu daje siê tym, którzy maj± go za ma³o, lub te¿ go nie wykorzystuj±. Proste.

Why so serious?

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 17 Listopad 12, 07:30   Re: Moderowanie

Komar napisa³/a:
Czy obecnie forum jest dobrze moderowane ?

3 stycznia 2009 r. kiedy napisano te zdanie, forum nie by³o dobrze moderowane, bo by³o PRZEmoderowane, a chêci sterowania poczynaniami userów osi±gnê³y jedne z wy¿szych wska¼ników.

Karas napisa³/a:
3. Jak bedziemy poblazliwi to sie moze syf zrobic :)

Jaki syf ? W pó¼niejszych latach ten bzdurny argument by³ u¿ywany m in. przez Paqo, ale ja nadal dot±d nie wiem o co chodzi. A raczej wiem, ale to jest tak g³upie...otó¿ chodzi zapewne o to, ¿e ludzie winni pisaæ na forum tak, jakby pisali artyku³y na stronê, a tak siê NIE DA, bo forum to ¿ywy organizm , a nie ksi±¿ka do czytania, tylko miejsce do kolektywnego wspólnego rozwoju opartego na pisaniu informacji wg. w³asnego uznania.

XaroX napisa³/a:
Ja mam 12 lat i nie przeszkadza mi to w pisaniu w pe³ni rozgarniêtych postów. Wiek nie ma nic do rzeczy - liczy siê intelekt. ;o Warny po prostu daje siê tym, którzy maj± go za ma³o, lub te¿ go nie wykorzystuj±. Proste.

Szczególnie, ¿e wiek nie ma tu nic do rzeczy, bo nie da siê go wiarygodnie zweryfikowaæ.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: