Tzn. nie mówie, ¿e w 1 dzieñ....My¶la³em, ¿e on to robi³ d³ugo, ale dopiero teraz to ujawni³...
@UP Naprawde idiota...
Kto tu jest idiota? Nie wiedzia³e¶ co na jun.pl powstaje. Denerwuje mnie, wrêcz wkur*ia wasze zachowanie. Jeden my¶li, ¿e od drugiego lepszy a nie wiecie jak siê przydaje do¶wiadczenie w prowadzeniu forum. Nic tylko siê m±drowaæ a robiæ nie ma komu.
Hmmm... Zareagowa³em prawie identycznie jak Leg.
Plusy:
- Fajny pomys³ z osobnymi grupami do krain,
- £adne logo... ,
- *i tu w³a¶nie siê poddajê*
Dam ci tak± radê na przysz³o¶æ, ¿eby ciê nie zwymy¶lali od n00bów z tym forum. Najpierw we¼ siê powa¿nie do roboty, a potem dopiero forum otwieraj. I sam PBF nie³adnie wygl±da.
W pierwszej chwili chcia³em odpisaæ Wam, ¿e po kiego piszecie, jak autor tematu ,ma to gdzie¶. jednak jak sprawdzi³m, autor czyta temat. Dlatego, ograniczê siê do recenzji.
Logo, zawiera oficjalny logotyp Pokemon, co z jednej strony jest fajne, bo przypomina stare czasy, Z drugiej, nie jest fajne, bo nie buduje marki ( nazwy ) forum.
Aktywno¶æ jaka¶ jest. jednym z +, jest to, ¿e forum nie udaje forum, i nie ma dzia³ów typu Anime, w których i tak by nic nie by³o, tylko skupia siê na sednie. Moim zdaniem z³ym, ale to inna sprawa. PBFowo to wygl±da dobrze. Lecz ocena, dotyczy tylko powierzchowno¶ci, nie mam si³y zag³êbiaæ siê w gry, które zapewne s± jednolinijkowe, lecz to tylko przypuszczenie.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
do kolegi wy¿ej tre¶æ nie jest jednolinijkowa wejd¼ na strone i poczytaj, powoli bo powoli ale forum siê rozrasta i nied³ugo powinno co¶ z tego byæ.
Najpierw ogarnij ¿eby jako¶ to wygl±da³o a potem reklamuj
W ramach przypomnienia z roz¿ewieniem...PokeRanga "przygotowywa³em do reaktywacji" od grudnia 2008, na reaktywacjê premierow± w sierpniu 2009, który i tak upad³ w lutym 2010. No, ale mia³em wiêcej pracy, bo stawia³em sobie za cel, co¶ ambitniejszego ni¿ PBF i wszystko robi³em sam ( oprócz grafiki któr± zleca³em znajomym m in. s³awnemu patisgarnkowi ). Teraz te¿ robiê co¶, od wielu wielu miesiêcy...ale to trochê potrwa, bo to niestety co¶ du¿ego i merytorycznego, a nie organizacja spo³eczno¶ciówki, dla graczodzieci, na darmowym serwisie, przez kogo¶ kogo nie ma ¿adnym wiêkszym forum Pokemon. I aby¶my siê dobrze zrozumieli - mi nie chodzi o to, ¿e forum/stronê to siê docenia jak za³o¿ê j± ja, czy moderator PC, reva etc. docenia siê, je¶li zrobi to nawet jaki¶ najzwyklejszy u¿ytkownik forum na którym reklamuje, tj. w tym przypadku PC. A je¶li nie, to mo¿e byæ to user z Reva, PoPLa czyli jakiej¶ wiekszej spo³eczno¶ci. Tymczasem tutaj, mamy do czynienia z kim¶, kto mi wygl±da na kogo¶ typu Filip z Konopi, i którego z ¿adnego forum nie kojarzê. Najprostszy przyk³ad - Einstein, zanim reformowa³ fizykê, najpierw nauczy³ siê jej takiej, jaka by³a, potem j± poprawia³. Analogicznie ( choæ nie do koñca ) jest tu.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.