Ludzie, s± ju¿ tony takich tematów. Pisz±c takie g³upoty " lubiê bardziej electrivire'a bo jest ¿ó³ty bo mój ulubiony kolor " Karmicie troll'a.
Troll potem ma co pisaæ bo wie ¿e go userzy " popr± ".
Wiemy, du¿o takich.
Ale jak ju¿, to ja bezwzglêdnie typujê Electusia :3
Geniusz, rozbija ka¿dego mura. OHKOwiec na 14 typów, do tego ma ¶wietny wygl±d. Bardzo sympatyczny poczek.
Na WiFi mistrzu, jestem za nim.
Pan Elektryczny, bo na "w³asnej skórze" w grze przekona³am siê w jaki sposób mo¿e zostaæ u¿yty jako ¶mierciono¶na broñ
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Mylisz siê.
Ka¿dy z poków jest dobry, tylko zale¿y to od stylu gry. Pokaza³bym Ci na filmiku jak np; Maron rozwala swampertem pó³ sk³adu, albo jak ja Stantlerem te¿ jego pó³ sk³adu.
Niestety filmik wyl±dowa³ w koszu za du¿o wa¿y³, a hyper camem nie chce mi siê bawic.
Prócz tego musiszs wiedzieæ jak± pozycjê on ma mieæ w Squadzie. Do tego dochodz± EVY i IVY + dobra naturka + movesecik.
Ja lubie Electrvire. Fajny wygl±d i mój ulubiony typ.
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
Ja tam wolê Electivire'a. Fajnie wygl±da ma ¶wietne statystyki.
Poza tym nigdy nie mog³em znale¼æ sobie elektrycznego Poka - Electivire to rozwi±zanie
Zawsze mia³em pod rêk± ognistego stwora. Wiec nigdy nie trenowa³em Magmortara i preevo. A Electrivira te¿ mo¿e raz. Jako¶ ¿aden z tych pokiemonów nie przypad³ mi do gustu. Nie pamiêtam na co g³osowa³em w ankiecie ale wybieram jednak Electivire.
Ja odda³abym g³os na Electivire, bardzo mi siê podobaj± jego ataki ;] Fajnie siê nim walczy, chocia¿ nie by³ na d³u¿szy okres w moim sk³adzie to pamiêtam ¿e rozwala³am nim praktycznie wszystkich. No i bardziej podoba mi siê jego wygl±d, chocia¿ tutaj nie ma to za du¿ego znaczenia.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.