POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
30 Maj 12, 07:54
Pojedynek na taktyki!

Dobre?
TAK!
55%
 55%  [ 5 ]
Nie mam zdania...
0%
 0%  [ 0 ]
Zdecydowanie nie...
33%
 33%  [ 3 ]
Wymaga ulepszeñ...
11%
 11%  [ 1 ]
G³osowañ: 9
Wszystkich G³osów: 9

Autor Wiadomo¶æ
Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Do³±czy³: 25 Sty 2010
Sk±d: Sprzed monitora...
Wys³any: 22 Marzec 10, 23:49   

Moim skromnym zdaniem ten pomys³ wymaga ulepszeñ. Zastanówcie siê tak na ch³opski rozum. Gdyby ju¿ co¶ takiego wprowadziæ gracze zapewne nie my¶leliby nad spójno¶ci±, czy innymi takimi rzeczami. Oni staraliby siê pisaæ jak najd³u¿szy post tylko by osi±gn±æ ten cel.

Chocia¿ z drugiej strony nie ma za to nagrody wiêc po co tu siê staraæ?

Z czego wynika, ¿e moja odpowied¼ w ankiecie to: Wymaga ulepszeñ...
--------------------
Przepraszam za wszelkie b³êdy, rtêæ w termometrze dobi³a do 39,7 i dalej ro¶nie...

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 10, 08:16   

Temperatura spoowdowa³a, ¿e wcisn±³e¶ "Zdecydowanie nie..."

Nagrod± jest jedynie satysfakcja, ¿e masz najd³u¿sz± taktykê w PBFie.

Poza tym, nie wiem czy przeczyta³e¶, ale to MG decyduje o tym, czy taktyka jest spójna i odpowiednio d³uga. Je¶li nie, to trudno!

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 23 Marzec 10, 09:33   

Yyy... serio? Je¿eli tak to przepraszam... ^^ W ka¿dym b±¼ razie jestem za Wymaga ulepszeñ...
I przeczyta³em, ¿e MG decyduje o tych rzeczach i to te¿ nie jest za dobre, bo dla jednego taka taktyka mo¿e byæ dobra, a dla innego do bani. A w poprzednim po¶cie chodzi³o mi o to, ¿e taki konkursik mo¿e sprawiæ, ¿e jako¶ci taktyk mo¿e spa¶æ na jeszcze ni¿szy poziom.
Nie uwa¿am, ¿e jest to z³y pomys³, ale w tera¼niejszej wersji tego projektu(?) nie ma mobilizacji, która zachêci³aby graczy do starania siê.

plutonio 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Wys³any: 23 Marzec 10, 15:03   

Cytat:
Nagrod± jest jedynie satysfakcja, ¿e masz najd³u¿sz± taktykê w PBFie.

Co ty ku*** masz do tej najd³u¿szej taktyki, jako¶æ siê liczy. Mogê siê za³o¿yæ ¿e pare osób które znam napiszê lepsz± taktykê od osoby, która napisze na 50 linijek. Zastanówcie siê trochê, chcecie mieæ drugie Sb?

Xillor 
Bug Catcher
Master of Disaster

Wys³any: 23 Marzec 10, 15:17   

Ja bym ten pomys³ przedstawi³ ciut inazcej, a mianowicie:
Konkurs na najlepsz± taktykê. No niech ju¿ bêdzie, ¿e gracz X pisze taktykê, wysy³a j± dp przewodnicz±cego jury (kilka Mg, które kto¶ tam wyznaczy), pó¼niej przewodnicz±cy z reszt± sêdziów g³osuj±/gadaj± czy ta taktyka jest lepsza od poprzedniej i dopiero wtedy je¿eli jest lepsza gracz w sygnie mo¿e sobie zamie¶ciæ jaki¶ tam komunikat. Zostaje tylko sprawa nagrody, bo sama satysfakcja nie zachêci ludzi do robienia czego¶.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 10, 15:21   

Nie mam zielonego, co mo¿na by daæ jako nagrodê. Jakie¶ itemy, bo kolesie mieliby za du¿o Pokemonów.

Mo¿e ca³a rad± bêdzie Vabigoon, nasz moderator?

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

plutonio 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Wys³any: 23 Marzec 10, 15:33   

Xillor ¶wietny pomys³ jestem za. Co do nagrody to standardowo pierwsze 3 miejsca pokemon, jakie¶ TM, rare candy, pokeballe i ze 2 drobiazgi.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 10, 17:11   

Cytat:
Mo¿e ca³a rad± bêdzie Vabigoon, nasz moderator?

Demokracja lepsza :* co do pomys³u na konkurs na NAJLEPSZ¡ taktykê jestem za, tyle ¿e trzeba bêdzie z góry narzuciæ jakie pokemony walcz±.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: