Moim skromnym zdaniem ten pomys³ wymaga ulepszeñ. Zastanówcie siê tak na ch³opski rozum. Gdyby ju¿ co¶ takiego wprowadziæ gracze zapewne nie my¶leliby nad spójno¶ci±, czy innymi takimi rzeczami. Oni staraliby siê pisaæ jak najd³u¿szy post tylko by osi±gn±æ ten cel.
Chocia¿ z drugiej strony nie ma za to nagrody wiêc po co tu siê staraæ?
Z czego wynika, ¿e moja odpowied¼ w ankiecie to: Wymaga ulepszeñ...
--------------------
Przepraszam za wszelkie b³êdy, rtêæ w termometrze dobi³a do 39,7 i dalej ro¶nie...
Temperatura spoowdowa³a, ¿e wcisn±³e¶ "Zdecydowanie nie..."
Nagrod± jest jedynie satysfakcja, ¿e masz najd³u¿sz± taktykê w PBFie.
Poza tym, nie wiem czy przeczyta³e¶, ale to MG decyduje o tym, czy taktyka jest spójna i odpowiednio d³uga. Je¶li nie, to trudno!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Yyy... serio? Je¿eli tak to przepraszam... W ka¿dym b±¼ razie jestem za Wymaga ulepszeñ...
I przeczyta³em, ¿e MG decyduje o tych rzeczach i to te¿ nie jest za dobre, bo dla jednego taka taktyka mo¿e byæ dobra, a dla innego do bani. A w poprzednim po¶cie chodzi³o mi o to, ¿e taki konkursik mo¿e sprawiæ, ¿e jako¶ci taktyk mo¿e spa¶æ na jeszcze ni¿szy poziom.
Nie uwa¿am, ¿e jest to z³y pomys³, ale w tera¼niejszej wersji tego projektu(?) nie ma mobilizacji, która zachêci³aby graczy do starania siê.
Nagrod± jest jedynie satysfakcja, ¿e masz najd³u¿sz± taktykê w PBFie.
Co ty ku*** masz do tej najd³u¿szej taktyki, jako¶æ siê liczy. Mogê siê za³o¿yæ ¿e pare osób które znam napiszê lepsz± taktykê od osoby, która napisze na 50 linijek. Zastanówcie siê trochê, chcecie mieæ drugie Sb?
Ja bym ten pomys³ przedstawi³ ciut inazcej, a mianowicie:
Konkurs na najlepsz± taktykê. No niech ju¿ bêdzie, ¿e gracz X pisze taktykê, wysy³a j± dp przewodnicz±cego jury (kilka Mg, które kto¶ tam wyznaczy), pó¼niej przewodnicz±cy z reszt± sêdziów g³osuj±/gadaj± czy ta taktyka jest lepsza od poprzedniej i dopiero wtedy je¿eli jest lepsza gracz w sygnie mo¿e sobie zamie¶ciæ jaki¶ tam komunikat. Zostaje tylko sprawa nagrody, bo sama satysfakcja nie zachêci ludzi do robienia czego¶.
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.