Gary przez 11 serii przechodzi przemianê z rozbestwionego i bogatego dzieciaka, w fajnego kolesia. Ciekawe w której serii bêdzie tak z Paulem - 20 ??
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ogl±da³em tylko polskie odcinki( a i tak nie wszystkie) wiêc ciê¿ko mi oceniæ ale spróbuje.
Tak jak wy wszyscy lubie Garego. G³ównie za jego stworki. W tym jedne z moich ulubione Scissor i Umbreon. Jest wzorowany na moim ulubionym bochaterze mangi czyli Greenie. No i przez wiêkszo¶æ czasu mia³ fajnyzgry¼liwy charakterek. Potem sta³ siê troche zbyt podobny do Asha. Niestety. Postanowi³ zostaæ badaczem co te¿ mi siê nie podoba. Ale s±dze ¿e jeszcze zobaczymy Garego w akcji.
Paul? Jego te¿ lubie. Robi wszystko by osi±gn±æ swój cel czyli tak jak postaæ któr± kreujê. Niewiem jak wam ale przypomina mi (wzglêdem sk³adu) Silvera którego równie¿ lubiê. To niby tylko trzy stworki ale te¿ a¿ trzy stworki. Nie znam zbyt dobrze jego strategii walki ale podejrzewam ¿e walczy ostro.
No có¿ chyba pora wybraæ. Wole Garego ni¿ Paula. Ale najbardziej lubie Garego z Kanto i Johto. Potem nastêpuje wewnêtrzna przemiana która robi z niego to co robi.
A co ja gadam jest to mój ulubiony bochater i tyle.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.