Jako newbie, nie wypada mi siê nie przedstawiæ...
Mam na imiê Damian, mam 18 lat i obecnie uczêszczam do Liceum Ogólnokszta³c±cego o profilu mundurowym. Z natury jestem typowym geekiem, czytam komiksy, ksia¿ki mangê. Moim naj naj ulubionym pisarzem, jest Stephen King, po prostu uwielbiam jego powie¶ci takie jak: "Misery", czy "Dzieci Kukurydzy". Jak przysta³o na geeka, gram w masê gier, kocham wrêcz bijatyki, najbardziej te w 2d, oraz takie gdzie wystêpuj± panienki z du¿ymi balonami. Lubuj± tak¿e w grach akcji, w szczególno¶ci w serii Uncharted, która wg mnie jest obecnie najbardziej kozack± seri±. Oprócz nowych gierek, pogrywam tak¿e w retro... Tak, jestem retro zgredem, który lubi sobie "pociupaæ" Duck Tales na Famicomie, cz w Poksy na GB mono. Jestem tak¿e wielkim fanem kina w szczególno¶ci filmów o tematyce sztuk walk oraz dobrego oldskulowego kina akcji (ach... te Ramba i inne kickboksery). Prócz filmów pe³nometra¿owych, gustujê tak¿e w animacjach ka¿dego typu pocz±wszy od kreskówek koñcz±c na arcydzie³ach anime.
To tyle je¶li chodzi o mnie.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez SmoQ 11 Luty 14, 13:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.