POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Inazuma eleven
Autor Wiadomo¶æ
Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 4 Kwiecieñ 13, 21:52   Inazuma eleven

Inazuma eleven jest to anime o dru¿ynie pi³karskiej która nazywa siê Raimon i chca wzi±¶æ udzia³ w turnieju strefy footbolu ale maja za ma³o zawodników wiêc szukaja zawodników i tak to sie zaczyna. Zachecam do ogl±dania i piszcie pozdrawiam :D

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 4 Kwiecieñ 13, 22:08   

Jest te¿ i gra, a nawet kilka, na Nintendo DSa. Wci±gaj±ce, ale poziom trudno¶ci jest niemo¿liwy. Co do anime, nie wypowiem siê, widzia³em tylko animowate wstawki w Inazumie "Jedynce" na DSa. Ale wygl±da, có¿, jak takie jakie¶ Galactik Football czy co. :D

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 4 Kwiecieñ 13, 23:01   

Tak dla ¶cis³o¶ci, anime jest na podstawie mangi, która jest na podstawie gier.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 13, 06:40   

ok, mamy dru¿ynê dzieciaków, wszystko póki co w normie.
mamy przeciwników, najlepsz± dru¿ynê w okrêgu/kraju/regionie/lidze którzy ch± ich zniszczyæ.
I zaczyna siê dziwnie:
SK¡D KU¬WA TE BACHORY MAJ¡ SUPER MOCE?! KIM ONI S¡?! CZEMU ONI STRZELAJ¡ OGNISTYMI GA£AMI?! CZEMU ROBI¡ MURY PRZED BRAMK¡?! WTF IS GOING ON?!

brak wyja¶nieñ, fabu³a od podstaw jest dziurawa i dziecinna, podróba klasyka ( czyt. Tsubasa ) i do tego nie udana, w sam raz dla ch³opców w wieku dojrzewania ( 8-14/15 lat ). Obejrza³em 5 epków i du¿o lepszy jest Galactic Football pomimo swojej powtarzalno¶ci je¶li chodzi o sekwencje w meczach. Do ogl±dania Inazuma Eleven nie wrócê

Dziêkujê.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 13, 17:14   

Fabu³a jest Mar Evans chce mieæ najlepsz± dru¿yne i chce i¶æ w ¶lady dziadka który by³ Bramkarzem.

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 13, 18:05   

tia, porywaj±ce, ju¿ hisotira wynalezienia zamka b³yskawicznego ciekawsza. Jak wspomnia³em, fabu³a nik³a jak cholera, brak wyja¶nieñ sk±d bachory maj± moce i jak to mo¿liwe ¿e 12-13 latkowie graj± lepiej i wykrêcaj± lepsze numery ni¿ pi³karze reprezentacji polski ( gomen, z³y przyk³ad, wstawcie se jak± chcecie dru¿ynê ). DZIÊKUJÊ ALE MÓWIÊ NIE!

Ju¿ nawet dyskusja na temat Guilty Crown by³aby ciekawsza ni¿ o tym ( afil, przyznaj ¿e to jest chocia¿ deñko lepsze ni¿ Inazuma )

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 5 Kwiecieñ 13, 18:08, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 13, 19:12   

Powtarzam jeszcze raz, wszystkie elementy anime wziê³y siê z gry. Czego oczekujecie po japoñskiej taktycznej z pi³k± no¿n±?

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 13, 21:06   

Kit z manga i grami mnie to nie obchodzi. anime jest interesuj±ce.

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 13, 22:25   

DominLoL napisa³/a:
Ju¿ nawet dyskusja na temat Guilty Crown by³aby ciekawsza ni¿ o tym ( afil, przyznaj ¿e to jest chocia¿ deñko lepsze ni¿ Inazuma )

Nom, mia³o dobr± muzykê, no i dobr± animacjê, reszta to gniot.

Microice napisa³/a:
Kit z manga i grami mnie to nie obchodzi. anime jest interesuj±ce.

Lol, to zabrzmia³o zupe³nie jakby cz³owiek powiedzia³, ¿e nie obchodzi go to, sk±d siê wzi±³, bo ma w du*** swoich rodziców, dziadków i ogólnie korzenie rodzinne.

Swoj± drog±, ju¿ to powiedzia³em, ¿e Inazuma jest dla mnie tylko nastêpnym pseudziakiem spod skrzyde³ CN. Nie widzê w tym anime niczego nowego, niczego ponadczasowego, ani nawet czego¶, co by³oby charakterystyczne. Widzê za to b³êdy, nudê i... s³ab± muzykê... która mnie nie porywa, a u mnie to... ciê¿ka sprawa. Gdy¿ muzyka albo mnie porywa, albo odrzuca, a tutaj... nic... zero reakcji. Muzyka jest taka sama jak wszystko, niemrawa.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 5 Kwiecieñ 13, 22:26, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 13, 22:58   

No pewmnie ogl±daliscie z 2-3 odcinki i juz wszystko wiecie. Takie pisanie jest bez sensy prosze mówcie z sensem.

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku