POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
9 Lipiec 12, 08:29
Ankieta Chipicao!
Autor Wiadomo¶æ
Mack 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Sty 2009
Wys³any: 27 Styczeñ 09, 16:01   Ankieta Chipicao!

Jako i¿ promocja Naruto z rogalików Chipicao nied³ugo siê koñczy na stronie internetowej jest ankieta dotycz±ca kolejnych promocji i w jednej z opcji jest album z naklejkami POKEMON! Bardzo proszê o g³osowanie na naklejki z pokemonami :D oto strona http://www.chipicao.pl/ Wystarczy wej¶æ w ANKIETA (na samym dole po lewej stronie), zaznaczyæ pokemony i zag³osowaæ :D

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 27 Styczeñ 09, 16:16   

TAK JEST! G³os oddany. Przy³±czam siê do pro¶by Macka :]

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 27 Styczeñ 09, 16:20   

melduje wykonanie zadania :D

Sygnatura użytkownika
:drago:

Jakubox 
Gapa, gubi PokeBalle
^ to nie prawda!

Do³±czy³: 25 Lis 2008
Sk±d: Lublin
Kontakt:
Wys³any: 27 Styczeñ 09, 18:19   

¦wietny pomys³ z tymi naklejkami. Ale i tak wola³bym Tazoski jak kiedy¶ w Czitosach... Te plastikowe, bo metalowe s± do d**.

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 27 Styczeñ 09, 18:26   

Tak, tep lastikowe by³by najlepsze, z ch³opakami w budzie to ta rypali¶my, ¿e a¿ nam farba poschodzi³a XD ze wszystkich.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Mack 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Sty 2009
Wys³any: 27 Styczeñ 09, 18:41   

Podobno ta ankieta jest tak od kilku lat i jest, i jest i jest... =.=" Ale warto próbowaæ!! S± wielkie szanse poniewa¿ Chipicao ju¿ raz wyda³o taki album a nowe albumy s± praktycznie zawsze zale¿ne od Jetix tak jak Naruto czy Shaman King dlatego musimy byæ dobrej my¶li bo teraz powinien byæ czas na pokemony...

Sygnatura użytkownika

Raiden 
Gapa, gubi PokeBalle
I'am Redi xD

Do³±czy³: 08 Lis 2008
Sk±d: Z-ja
Kontakt:
Wys³any: 27 Styczeñ 09, 21:52   

Tam mo¿na kilka razy zag³osowaæ.
Odda³em g³os 2x na pokemony i raz napisa³em: Dragon Ball xD

Sygnatura użytkownika
Help Serwis
FR/LF
496683

www.shadowanime.pl
www.animeravi.pl

Devil 
Pewnie nie zna PokeMana
666

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: braæ kase?
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 00:14   

A ja wpisa³em "Soul Eater" :P

Sygnatura użytkownika

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 07:21   

Nom, ankieta jest od prawie dwóch lat, wiêc wpisa³em w promocji przygody Barbie i Kena

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 28 Styczeñ 09, 07:29   

Ja napisa³em Death Note :)

A tak na serio to wg moich ¼róde³, ankieta istnieje dok³adnie od wrze¶nia 2005 r..

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: