Tutaj mo¿ecie sobie pospamowaæ ( oczywi¶cie z umiarem ) - po za gr± ;), ten temat jest wolny i zupe³nie lu¼ny, mo¿ecie sami zaproponowaæ dany temat. Proszê, aby¶cie w tym temacie sk³adali wszystkie swoje sugesetie, opinie, za¿alenia ...
Dodatkowo w tym temacie znajdziecie informacje na temat wszystkich konkursów i eventów, jakie szykuje dla Was - moich wszystkich graczy, w najbli¿szym czasie.
Pierwszego konkursu mo¿ecie spodziewaæ siê, tu¿ po skompletowaniu mojej ekipy i zape³nienia wszystkich miejsc w zapisach.
.:: 1 sprawa ::.
Mamy ju¿ praktycznie calutki spis Pokemonów, ataków, TMów, HMów i innych duperelów zwi±zanych z V Generacj±, jak i ca³ym tym regionem.
Wiem jednak, ¿e nie wszystkim ten region odpowiada, i spotykanie Pokemonów z tego regionu nie wszystkim sprawia przyjemno¶æ, tote¿ proszê o odpowied¼ na proste pytanie:
1. Czy chcesz spotykaæ Pokemony z V Generacji w swojej grze?
Ka¿dy gracz jest proszony o natychmiastow± opdowied¼.
Normalnie, legalnie mo¿na ³apaæ Pokemony z Ishhu ju¿ od dzisiaj ( wybieraæ na startery równie¿ xd ), ale nie mo¿na podró¿owaæ w tym regionie. I zdaje siê, ¿e u mnie nigdy nie bêdzie takiej mo¿liwo¶ci.
.:: 3 sprawa ::.
Co¶ co na pewno Was zainteresuje ;)
Og³aszam wszem i wobec konkurs. Zadanie jest bardzo, ale to bardzo proste. Musicie bowiem wybraæ sobie jeden z po¶ród kilku typów. Pod ka¿dym kryje siê inna, ale mam nadziejê ciekawa nagroda. Typ powinien co¶ Wam sugeruowaæ - oczywi¶cie wszystko odbywa siê na zasadzie " kto pierwszy, ten lepszy "
Konkurs ma charakter powitalny, tote¿ nagrody nie s± jednak zbyt warto¶ciowe. Niemniej, jak ju¿ wspomina³em; ciekawe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.