POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nabór na Graczy PokeCollect PBF 2014
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha
Sir

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 14, 11:52   Nabór na Graczy PokeCollect PBF 2014

Dzieñ dobry.

W zwi±zku z ma³ym zastojem w PokeCollect PBF upraszczamy zasady naboru do gry. Wystarczy, ¿e w tym temacie wyrazicie chêæ gry i napiszecie, u którego z Mistrzów Gry chcieliby¶cie j± mieæ. Po takiej deklaracji MG sam siê z Wami skontaktuje przez PW, aby ustaliæ szczegó³y gry. Je¶li zg³oszeñ bêdzie du¿o, to z pewno¶ci± rozwa¿ê przeprowadzenie szybkiego na nowego Mistrza Gry. Oczywi¶cie w naborze powinny Wam pomóc dwa tematy:
- Regulamin PokeCollect PBF v0.7
- Lista mo¿liwych gier u poszczególnych MG
- Co to jest PBF i jak graæ?

Nabór trwa do odwo³ania.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.
~Conquest

Ostatnio zmieniony przez Conquest 24 Sierpieñ 14, 13:04, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 20 Sierpieñ 14, 16:33   

Heh. Mo¿e kto¶ ma ochotê na co¶ mniej zobowi±zuj±cego?

Parê razy próbowa³em z tak± histori± ale nikt nigdy jako¶ nie uda³o mi siê tego rozwin±æ(ostatnio by³o na prawdê epicko ale spieprzy³em). Je¶li komu¶ siê spodoba i nie bêdzie wymaga³ zbyt wiele to chêtnie :P

Ostatnia zapisana kartka w czyim¶ pamiêtniku:
24.06.2013
Drogi pamiêtniku. A pierdzielê te g³upie pocz±tki. Jak to czytasz to wiedz ¿e przez ca³e ¿ycie mia³em przesrane. Pewnie chcesz wiedzieæ dlaczego, co nie? Ju¿ t³umaczê. Zgadnij kim jest mój ojciec. Nie wiesz? Na pewno nie wiesz. Moim tatusiem jest niejaki Gary Oak. Co¶ ¶wita, co nie? Gary Oak jest ¶wietnym trenerem. Doszed³ swego czasu do fina³ów ligi Pokemon. Potem zmierzy³ siê z jednym z cz³onków elitarnej czwórki. Nastêpnie tatu¶ mój zosta³ Profesorem. Na chwilê zrezygnowa³ by sp³odziæ syna. Ale potem znów do tego wróci³. Mia³em wtedy piêæ lat. Wiêc przez szesna¶cie lat tatkê widywa³em tylko w Weekendy. A i to rzadko. W koñcu Pokemony same siê nie zbadaj±. Ale w sumie odziedziczy³em po nim wygl±d jak i nieco zdolno¶ci. Aczkolwiek to i tak ma³o. No wiêc widzisz ¿e mia³em przekichane. Jeszcze ci ma³o pewnie? Wiêc przeczytasz zaraz kim jest mój pradziadek. A wiêc moim pradziadkiem jest Samuel Oak. Nie kojarzysz? Ja sam nie zawsze wiem kim on jest jak us³yszê tylko imiê. A faceta znanego jako profesor Oak ju¿ znasz? Tak ten twórca PokeDexu i znawca Pokemonów. Wprost chodz±ca encyklopedia. I za to go nienawidzê. Idê sobie odwiedziæ pradziadka a on co?
- O Kowalt przyszed³. Wiesz mo¿e jak przebiega proces rozmna¿ania Rattaty? Choæ dziadek Ci opowie..
I na prawdê gada mi o tym Rattacie i o tym jak samiec sprawia ¿e w jajeczku ... Niewa¿ne. Jak ja go za to nienawidzê. Choæ nie powiem o Pokemonach dziêki temu wiem sporo. Ale zawsze mo¿na inaczej t± wiedzê przekazywaæ. No to teraz pewnie przyznasz mi ¿e mia³em do¶æ ciê¿ko.. Nigdy nie zgadniesz co wczoraj siê wydarzy³o. Listonosz przyniós³ paczkê. A w paczce list, Pokedex i inne sprzêty trenerskie. Kurde.

Drogi Klawocie. Wiem ¿e 20 lipca skoñczy³e¶ 18 lat. To odpowiedni moment by¶ wyruszy³ w podró¿ Pokemon. Niestety nie mogê byæ przy tobie ale wiedz ¿e Ciê kocham. Z pozdrowieniami:
Twój tatu¶.
PS. Wysy³am Ci wszystkie potrzebne do podró¿y rzeczy jak i Pokemona. Jest to potomek jednego z moich stworków. Mam nadziejê ze bêdziesz zadowolony.

List zdenerwowa³ mnie niemi³osiernie. Po pierwsze moje imiê to Kowalt. Po drugie urodziny mam 6 marca. Po trzecie mam ju¿ 22 lata! Po czwarte co za baran wysy³a Pokemona paczk±. ¯ywe stworzenie. Maluch siedzia³ w Poke Ballu. Gdy go tylko wypu¶ci³em by³ mi bardzo wdziêczny. By³ to Scyther. W paczce by³ te¿ stary amulet mojego ojca. Ale to nie wszystko. Wiecie co by³o szczytem bezczelno¶ci? Paczka by³a nieop³acona. Tak! Musia³em sam zap³aciæ za paczuszkê któr± wys³a³ mi mój tatu¶. Prawda ¿e mnie kocha.
Ca³e ¿ycie musia³em mierzyæ siê z s³awi± ojca i pradziadka. Wszyscy mnie do nich porównywali. A ja mam tego do¶æ. Raz w ¿yciu pos³ucham siê ojca. Wyruszê w podró¿.
Scyther bêdzie moim pierwszy Pokemonem. Mam nadziejê ¿e wkrótce zas³u¿y na jakie¶ porz±dne imiê. Pewnie my¶lisz co chcê osi±gn±æ? Chce pokazaæ ¿e mogê byæ lepszy ni¿ mój ojciec i dziadek razem wziêci. Chce zawalczyæ z tatu¶kiem i spraæ mu gêbê. Po drodze zrobiê te¿ to czego mój ojciec nie móg³. Zostanê mistrzem ligi Pokemon! I nic mi w tym nie przeszkodzi! Podczas podró¿y mam zamiar nie przyznawaæ siê do mojego pochodzenia. Muszê wymy¶liæ sobie wiêc nazwisko jakim bêdê siê przedstawia³. Scimitar. Od nazwy pewnej broni o której dawno temu czyta³em. Tak to bêdzie dobre nazwisko. Mo¿e uda mi siê przemkn±æ nie mierz±c z swoim pochodzeniem.
Pamiêtnik zostawiam. Mo¿e jaki¶ kto¶ go kiedy¶ znajdzie i przeczyta. I mo¿e bêdzie siê nie¼le bawi³. A jak nie to nawet lepiej. Ja siê nie bawi³em to i Ty nie bêdziesz.

Sygnatura użytkownika

lugia1942 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 15 Maj 2010
Sk±d: Zielona Góra
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 14, 16:47   

Kowalt! Napisz, do ktorego MG sie zglaszasz.

Sygnatura użytkownika
Butterfree - najs³odszy Pokemon!!!

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 20 Sierpieñ 14, 16:50   

Je¶li mam byæ szczery to wsio mi rybka. Je¶li kto¶ uzna ¿e chcia³by to poprowadziæ to okej. Nie chcê po prostu wybieraæ bo danej osobie mo¿e siê nie spodobaæ motyw/historia itepe.

Sygnatura użytkownika

lugia1942 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 15 Maj 2010
Sk±d: Zielona Góra
Kontakt:
Wys³any: 24 Sierpieñ 14, 15:02   

Tak jak pisalem, dogadam sie z toba Kowalt i prawdopodobnie biore twoja gre ;)

Sygnatura użytkownika
Butterfree - najs³odszy Pokemon!!!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku