Przede wszystkim to jest tu wielki burdel. Jak wejdê w temat o grach to ka¿dy prosi o kody i z tego 19 stron to same podziêkowania. Normalnie spam i spam -.- W dodatku cheaterzy powinni graæ uczciwie, a nie za¶miecaæ tematy!
[Dodano: 13.07.2011 17:24]
Byakurai nie tolerujê cziterstwa i innego oszustwa. Co to za frajda graæ na kodach i robiæ spam jak nie masz wtedy satysfakcji ¿e zlapale¶ co¶ cennego tylko sobie ''zczitowales''? To jest oszustwo i oszukujesz wtedy sam siebie. Powodzenia by Ci siê rom popsul
Poza tym spojrz najpierw na moj± sygnaturê i zobacz i¿ wszelakie filmy zostaly usuniête. A dlaczego tu jestem? Poniewa¿ to forum jest podobno ''najlepsze'' wiêc sam chce siê przekonaæ i mam prawo do gubienia siê w tematach. Nie twierdzê i¿ u¿ytkownicy na tym forum s± ''niemili'' a wrêcz przeciwnie s± raczej spamistami ktorzy potrafi± tylko pisaæ ''dziêx za kody, ziom'' i to mnie w tym forum dobija, reszta jest spoko. Poza tym ja mam 16 a nie 10 lat. Ty masz swoj± opinie odno¶nie forum i ja mam swoj±. Ja siê do twojej nie wtr±cam i Ty przestañ siê wtr±caæ do mojej.
Ostatnio zmieniony przez Drago 13 Lipiec 11, 18:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jak ci co¶ nie pasuje czy co¶, to raczej nikt ciê nie zmusza by¶ tu siedzia³. Poza tym , co ciê interesuje czy kto¶ gra na kodach czy nie ... to chyba ich sprawa? Wg mnie PokeCollect to dobre forum, nie wiem ... mo¿e to dlatego, ¿e siedzê tu ju¿ prawie dwa lata i zapozna³em siê z userami, a nie "u forum o pokemonach, muszê siê zareklamowaæ moje zagrajmy w, po spamuje im trochê by my¶leli ¿e zostaje u nich,a nastêpnie pójdê na inne forum, po czym wrócê i zacznê narzekaæ jakie to forum jest z³e" Ludzie tu s± mili, administracja te¿. Jak kto¶ czego¶ potrzebuje,to od razu otrzyma odpowied¼ (no mo¿e musi poczekaæ z dzieñ czy dwa, ale nie psujmy "klimatu"), a to ¿e przyjdzie ci taki stawiam oko³o 9/10 mo¿e 11 latek,który chce graæ na kodach i poprosi o co¶ co u wujka google bardzo szybko, to ju¿ ich sprawa. Pokecollect oczywi¶cie lepsze, tyle ode mnie.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.