POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:32
The Ditto Time
Autor Wiadomo¶æ
Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 29 Maj 11, 07:46   

O_o
Bardziej chore ni¿ moje poczucie humoru...
Pisz dalej, cz³owieku, zainteresowa³e¶ mnie :3

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Camper 
Bug Catcher
aka Salamencer

Do³±czy³: 08 Lip 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 29 Maj 11, 20:55   

10/10

Ci±gle bez minusów

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 29 Maj 11, 22:25   

Twój styl pisania powala na kolana. :D

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 6 Lipiec 11, 22:45   

Dobra, tutaj pomy¶la³em troszkê oryginalniej i pomy¶la³em o retrospekcji! Nastêpuj±ce kolorki s± do nastêpuj±cych wypowiedzi:
niebieski - Retrospekcja w oczach Mr.Ditto
zielony - Retrospekcja w oczach Ash'a
¿ó³ty - Uwagi Mr. Ditto
czerwony - Uwagi Ash'a

Mam gdzie¶, ¿e niektórzy mog± to uznaæ za g³upie, ale ja zapobiegam w taki sposób idiotycznych wypowiedzi w stylu: ,,A dlaczego to... a dlaczego sramto...'' itd.

ZAPRASZAM DO CZYTANIA!

------------
Dzieñ III
------------
Ohai! Chyba nie my¶leli¶cie, ¿e tak szybko siê mnie pozbêdziecie. My¶leli¶cie? O wy! No dobra, mniejsza z tym. Wiecie, ¿e moja historia jest jedwabista?! Nie? JAK TO?! Ah... no tak... jeszcze wam nie opowiedzia³em. Otó¿ dzi¶ spotka³em niesamowit± gwiazdê w ¶wiecie pokemon i nie mówiê tu o Jiglberze*, Psyduckowskim** i Wiggeca Taff***! Ten kogo spotka³em, to ASH KECZUP! Czekan... Kechupek... Keczanek... Kelanek...
- KETCHUM! ASH KETCHUM! KEEEEEEEETCHUUUUUM! WYMAWIA SIÊ KECZAN!
Ach! Tak... tak... racja, drogi towarzyszu broni! Hym? ¯e ja mam towarzysza, a wy nie wiecie kto to? Otó¿, to Ash Keczup...
- KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!!!!
Tak, racja. A teraz jak to siê sta³o:

By³o to, jakie¶ dziesiêæ godzin temu o godzinie 12:00 *Dziwne d¼wiêki*

- Ah! Jaki piêkny dzieñ! Wspania³e s³oneczko ¶wieci na mnie i tak bardzo siê cieszê! - Mówi³em do siebie i podziwia³em naturê

* Nie k³am! Jak Ciê us³ysza³em, przeklina³e¶ dzieñ, bo niby s³oñce Ciê o¶lepia³o, a wiatr nie dawa³ zasn±æ
* Heh... mówi³em tak, bo wiedzia³em, ¿e mnie kto¶ pods³uchuje!
* Tak... tak...
* No to ty opowiadaj!
* Z wielk± chêci±!

No wiêc dzielnie przedziera³em siê przez g±szcze i naglê mnie trafi³o! Us³ysza³em p³acz i ruszy³em na pomoc!

* Phhh...
* Co?
* Nico
* Parskn±³e¶!
* A sk±d¿e!
* S³ysza³em!
* Przes³ysza³e¶ siê

A wiêc... us³ysza³em p³acz i od razu ruszy³em na pomoc nie zwa¿aj±c na swoje zdrowie!

* BUAHAHAHAHAHA!
* No co?!
* Tak! Tak! Nie zwa¿a³e¶!
* CO?!
* Je¶li mia³by¶ mi pomóc w takim stanie w jakim wylecia³e¶ z tych krzaków, to chyba wola³bym ju¿ pomoc pijanego chirurga!
* ¯E CO?! Wybieg³em jako dumny ¿o³nierz! Jak mo¿esz mówiæ co¶ takiego?!
* Wygl±da³e¶ jak przejechany, prze¿uty i jeszcze raz przejechany, a to ja w koñcu jestem Ditto!
* Dobra, ty mów...
* Dziêki

Jak ju¿ mówi³em, podziwia³em widoki natury, a tu nagle z krzaków wypada Pikachu. Poniewa¿ wiedzia³em, ¿e wiêkszo¶æ dzikich poków lubi walczyæ, chcia³em siê schroniæ, ale... ten pikachu przemówi³!
- Pomó¿ mi! Jestem taki ¿a³osny i g³upi! - Powiedzia³

* ¯E CO?! Nie powiedzia³em czego¶ takiego! Sk±d taki pomys³!
* To siê nazywa, nadawanie dramatyzmu!
* Dobra, opowiadaj dalej, ale mam Ciê na oku!

- Có¿ siê sta³o? - Zapyta³em

* NIE NO! To ju¿ przesada! Tak k³amaæ?!
* TAK? A co zrobi³em?!
* Zdzieli³e¶ mnie glutowatym odnó¿em i ci±gn±c mnie do swojej nory powtarza³e¶ ,,Mam jedzenie! Mam jedzenie!''
* Ym... opowiadaj dalej
* Dobrze, ja nie bêdê tak k³amaæ!

A wiêc, wypad³em i poprosi³em o pomoc, a ten g³upi Ditto mnie zdzieli³ i chcia³ zje¶æ. Na szczê¶cie niesamowitym skokiem omin±³em jego widelec i powali³em na ziemiê!

* Tak... je¶li mówienie ,,B³agam! B³agam! Nie jed¼! Jestem cz³owiekiem! Mam ¿onê i dzieci!'' jest powaleniem.
* Dobra, to nie wyjdzie! Powied¼my to co trzeba i id¼my spaæ! Jestem zmêczony!
* Dobra!
* Dobra!
* No! Dobra!
* Dobra...
* A mo¿e...
* NIE!
* No ok...

A wiêc! Ash umar³, tak samo jak ja. Jedyne co wiem, to to, ¿e poszed³ nad jezioro, zobaczy³ co¶, czego nie powinien i umar³ na zawa³. Nie opowiada³ dok³adnie co widzia³, ale umar³ w bardzo g³upi sposób! *Mówi osoba, która umieraj±c cieszy³a siê, ¿e nie dogoni³ j± jaki¶ kole¶ Ub³aga³ mnie o wspó³pracê, a poniewa¿ jeste¶my w podobnej sytuacji *ALE JA JESTEM DITTO! To siê zgodzi³em. A ¿eby poznaæ historiê Ash'a s³uchajcie mojej historii dalej! Do us³yszenia! Odmeldowuje siê.

* - Biber
** - Kaczyñski
*** - Rebeca Black

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 7 Lipiec 11, 16:09   

Umar³ na zawa³? Przypomina mi to trochê Death Note'a, gdzie je¶li pisz±cy w notatniku nie poda³ przyczyny ¶mierci, to osoba, której imiê znalaz³o siê w zeszyciku, umiera³a na zawa³ :P
Ogólnie nie¼le brzmi, ale mia³am problemy z odczytaniem zó³tej czcionki, za jaskrawa.
9/10

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 25 Styczeñ 12, 21:44   

Dobra! Drodzy i zdesperowani fani ,,The Ditto Time'', chcê was poinformowaæ, ¿e aktualnie, znaczy teraz... znaczy za jakie¶ 20 minut... znaczy teraz bo pisze na zapas... wystawiam wam nastêpny rozdzia³ niepowa¿nego opowiadania o... wiecie kim.

------------
Dzieñ IV
------------
[TEN ROZDZIA£ ZOSTA£ ZABLOKOWANY PRZEZ A.K.T.A.]
NIE NO! LUDZIE! BEZ PRZESADY!
A tak swoj± drog±;
Ohai! Dawno¶my siê nie widzieli, ale có¿. By³o kilka miejsc, które musia³em odwiedziæ... i kilka osób, które te¿ mia³em odwiedziæ. I nie mówiê o kibelku! I nie mówiê te¿ o moich palcach, których i tak nie mam! Eh... w skrócie:
Jak na razie moja sytuacja jest do luftu! Jestem martwy, znaczy... reinkarnacja! Znaczy... by³em ch³opakiem, który mia³ jeden niefajny wypadek no i sta³o siê. Jestem Ditto za spraw± reinkarnacji. I KTO SIÊ ¦MIEJE?! HA?! HA?! Moje s³owa maj± sens, pomijaj±c fakt, ¿e chyba nie mam mózgu. Wcze¶niej siê nad tym zastanawia³em. Wiecie, nadal nie mam odpowiedzi, ale teraz wracaj±c. Podró¿uje ze mn± Ash, który te¿ umar³... a chcia³bym by to siê powtórzy³o. On jest Pikachu, a ja jestem Ditto, wiêc nazwê tego opowiadania trzeba zmieniæ na... ¯ART! Nie bêdê zmieniaæ mojej epickiej historii, bo taki noobek jak Ash bêdzie ze mn± podró¿owa³! NIE! Mówiê! I tak bêdzie! Mo¿na powiedzieæ, ¿e robiê tutaj za Boga, którego imienia nie mo¿na wymawiaæ... a mo¿e to by³o co¶ innego... sam nie wiem. Jedyne co wiem a propos kolesia, którego imienia nie mo¿na by³o wymawiaæ, to takie fakty jak: Lubi fajerwerki i dzieci, jest skinhead'em i lubi czarowaæ. LUDZIE! To¿ to wzór do na¶ladowania! Fajerwerki i dzieci s± przez niego lubiane, a jest skin'em... no i jeszcze to, ¿e zajmuje siê sztuczkami magicznymi... dobra... samo czytanie tego robi siê suche.
WRACAJ¡C.
Jestem Ditto, a umar³em ¶mierci± bohatersk±. Ash jest Pikachu, a zmar³ ¶mierci± nie godn± nawet ogórka. A teraz jeste¶my tu... ludzi t³um... Dobra, tak na serio to wiadom± rzecz± jest to, ¿e nikt tego nie czyta. PRAWDAAA?! KURNA JASNA! Czy ja mam jak±¶ blokadê twórcz±?! Zaczyna³em tak fajnie, a teraz wszystko sprowadza siê do czego¶, czego nawet sucharem nazwaæ nie mo¿na. Czy ludzie chc± co¶ takiego czytaæ? Nie! Czy ludzie chc± co¶ takiego widzieæ? NIE! Czy ludzie chc± ACTA?! NIE!!! NO W£ACHA! Ludzie dobrej woli! Je¶li nie chcecie czego¶ mówcie! Tak!
- Ja nie chcê ... - Zaczyna Ash, ale szybko zostaje uciszony przez rzut ga³êzi±. Obrywa w g³owê i spada do jeziora.
NO! Je¶li czego¶ nie chcecie, mo¿ecie bez obaw o tym powiedzieæ! Ale dobra, skrót tego co by³o jest, to teraz powiem wam co siê zdarzy³o dzisiaj.

Dzi¶ by³ piêkny poranek, jak zwykle wsta³em rano i dos³ownie musia³em siê zbieraæ. Nie ¶miaæ siê! Jestem ciekaw jak wy by¶cie siê zachowywali, gdyby¶cie siê rano rozlewali! HEJ! RYM! *Zaciesz Glut-Dance* No, wiêc wsta³em i wyszed³em na zewn±trz. ¯eby nie by³o, mieszkamy jak na razie w pewnej grocie, któr± odst±pi³a nam rodzina Rattata. Swoj± drog± tamtego dnia jad³em pyszny szasz³yk z mysz... czego¶, z reszt±... niewa¿ne. Dobra, ale do dnia dzisiejszego wracaj±c. Wsta³em rano i wyszed³em, spojrza³em w niebo, nasra³ na mnie Pidgey, poszed³em do jeziora, z p³etwy zdzieli³ mnie Magicarp, potem poszed³em po jagody, zaatakowa³a mnie rodzina Sentretów, potem poszed³em do jaskini, a tak Ursaring... co¶... mi siê wydaje... ¿e to nie jest normalne... tak... z pewno¶ci±. Gdy Ursu¶ zrobi³ sobie z nas papier toalet... wyka³aczki, poszed³ sobie i nie wróci³ ju¿ nigdy, ale do wieczora. Wieczorem wróci³ i wykopa³ nas, a tak to w³a¶nie sobie tutaj jeste¶my. Co wy na to? G³upie, wiem... ale jako¶ tak. DOBRA! Odmeldowujê siê! TANGO DOWN - DITTO!

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

PokeSkate 
Bug Catcher
Hurr derp durr

Do³±czy³: 29 Sie 2010
Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 25 Styczeñ 12, 22:27   

Ahahahahah. Têskni³em za specyficzn± dawk± Afilowego humorku. :D

Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.

ZAPRASZAM DO FABRYKI!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: