Gawwwww, wziê³abym udzia³ gdyby nie to, ¿e mój DS jest teraz na "przymusowym urlopie". :/ Istnieje ma³a szansa ¿e uda mi siê go wyrwaæ, ale raczej nie liczcie... mam w najlepszym przypadku 5% szansy.
Có¿, przynajmniej pomogê co¶ z zasadami.
Cytat:
12.*Je¶li jest mo¿liwo¶æ, proszê nagrywaæ walki na ¿ywo aparatem, a przed meczem nagraæ statystyki pokemonów.
Jak kto¶ gra w Platynê albo HG/SS to mo¿e zapisaæ Battle Video przez Vs Recorder i wys³aæ na GTS gdzie wszyscy j± sobie potem zobacz±.
Cytat:
Ka¿dy walczy z ka¿dym, niezale¿nie od edycji. 2 osoby, które wygraj± najwiêcej walk stocz± ze sob± walkê o tytu³ mistrza.
Je¶li gra ma³o osób to ok, ale gdyby dosz³o wiêcej to turniej bêdzie siê przeci±ga³ w nieskoñczono¶æ. Ja bym posz³a zwyk³ym systemem pucharowym.
Aha, nie my¶la³e¶ mo¿e o nagrodach? Niby wszyscy tutaj graj± dla funu, ale jakim¶ dziwnym trafem tych wszystkich jest wiêcej gdy na koñcu czeka co¶ jeszcze. ;) Sama chêtnie bym co¶ zasponsorowa³a, no ale na razie nie mam jak.
Nagroda to g³ównie zabawa, a na mistrza czeka specjalna ranga ;)
CHCÊ UPOMNIEÆ, ¯E CZAS ZAPISÓW POWOLI DOBIEGA KOÑCA !!! WSZYSCY CO NIE WZIÊLI UDZIA£U, A CHC¡ WZI¡Æ SZYBKO SIÊ ZAPISYWAÆ!!!!
lukasz, przed³u¿enie nic nie da. Poza tym ten turniej ma byæ roztrzygniêty do koñca listopada, a jak przed³u¿ê zapisy o tydzieñ to nie bêdzie czasu na roztrzygniêcie meczy. I co¶ takiego jak tryb oczekiwania nie ma w tym turnieju.
..Niestety, ale z powodu braku czasu Legendsa nie dosz³o do walki. ( by³a 1 próba, ale ci±gle przerywa³o ) Ja nie chcia³em by to siê tak skoñczy³o, wiêc przed³u¿a³em, na marne. Tak wiêc wygrywam walkowerem, a poketrophy zostaje roztrzygniête !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.