Gram w FR z wy³±czon± muzyk±, a mój brat lubi graæ z muzyk±.Ostatnio gdy chcia³ za³±czyæ muzykê poprzestawia³ co¶ w ustawieniach i bteraz gdy wczyta grê ¿aden guzik nie reaguje i nie mo¿e chodziæ ani nic,a ja gram na tym samym emulatorze i u mnie wszystko dzia³a.Dlaczego nie reaguj± mu guziki?
PS.Gramy w t± sam± wersjê FR
Skopiuj swój vbalink.ini i wklej do jego folderu z Emulatorem. Musia³ poprzestawiaæ klawisze w controls. Innego wyj¶cia nie ma. Mo¿e jest jaka¶ inna opcja, ale teraz nie mam dostêpu do Vbalinka.
Skopiuj swój vbalink.ini i wklej do jego folderu z Emulatorem. Musia³ poprzestawiaæ klawisze w controls. Innego wyj¶cia nie ma. Mo¿e jest jaka¶ inna opcja, ale teraz nie mam dostêpu do Vbalinka.
Tylko ¿e my mamy jeden emulator na dwie gry u mnie wszystko dzia³a, a u niego nic nie dzia³a
Po pierwsze: tobie chodzi o menu gry?
Po drugie: zapisujemy przez emulator
Po trzecie: nawet jakbym chcia³ to nie mogê za³±czyæ u niego menu gry po przyciski nie reaguj±
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.