Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 31 Grudzieñ 09, 13:30
Dym opad³ oby dwa pokemony le¿a³y na ziemi. By³ remis.
-O nie Charizard.Powiedzia³ Ash i pobieg³ do pokemona.
Ty zrobi³e¶ to samo, szybko z³apa³e¶ Swinuba i pobieg³e¶ do Centrum Pokemon.
-Dzieñ Dobry.Powiedzia³a Siostra Joy.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Oddajê jej pokemony, prosz±c by siê nimi zajê³a.
Sprawdzam która godzina. Je¶li jest ju¿ pó¼no idê siê dowiedzieæ gdzie mo¿na siê tu przespaæ.
Po odebraniu poków gratulujê im dobrych walk.
Podchodzê do Asha i dziêkujê mu za walkê, nastêpnie czekam na oddani mi pokemonów i idê do swojego pokoju. Poczki mog± spaæ poza ballami je¶li chc±. Ja sam patrzê czy jest tu jaka¶ gazeta któr± móg³bym poczytaæ. Co prawda jest jeszcze wcze¶nie wiêc szukam jakiego¶ zajêcia, mo¿e maj± gdzie¶ w centrum telewizor. Gdzie¶ ko³o 22.00 k³adê siê spaæ.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 3 Styczeñ 10, 12:49
Na pó³ce le¿a³y 4 gazety: ¦wiat Kanto, Liderzy i ich poki, Wiadomo¶ci ¦wiata poków i co¶ o pokemonach.
Siostra Joy przynios³a ci twoje pokemony, by³y bardzo szczê¶liwe.
-Swinub musi u mnie jeszcze zostaæ. Muszê siê nim zaj±æ.Bo jest w gorszym stanie przyniosê ci go za kilka minut.Powiedzia³a siostra Joy wychodz±c.
Po chwili zapuka³ do ciebie Ash
- Hej Valen.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.