|
Pokedex |
| Autor |
Wiadomość |
Pewnie nie zna PokeMana Lider Stadionu

Kontakt:
|
|
|
|
Ja znalazlem na Emeraldzie bedac na Safari Zone po zdobyciu mistrzostw 2 poki ktore nie sa w nim uwzglednione jest to Dodrio i Gligar:))
|
|
|
|
|
DominLoL Koniec...

Wiek: 15 Dołączył: 10 Maj 2009 Posty: 3460 Otrzymał 50 Rare Candy Skąd: Wratislavia

Kontakt:
|
|
|
|
| Buzz Lightyear napisał/a: | AtakDeks (planowane skończenie jego - listopad)
|
No jest super! 5 m-cy wcześniej! Ale teraz zniknęły ataki w pokedexie.
|
Sygnatura użytkownika
Miszcz gry: Legends
Name & Surname: James "Liquid" Clush
Forsia: Nie do zliczenia. :P
Equip:
Balle:  (x2)- Nest Ball
Medykamenty:  (x4)- Lemonade
Others:  ,  (x1)- Water- i Thunderstone
TMs&HMs:  (x1), TM 34- Shock Wave
Podziękowania
Legends- za grę i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych głupotach, Blue- za grę i za wszelkie zwierzenia; jesteś moją studnią!, Inaka- za twój charakterek, którego wciąż nie rozumiem, a bardzo lubię, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za uświadomienie mnie o pewnych rzeczach i chęci convertu, Afil- za avatary i sympatyczną depresję, QuerryPass- za sygnę, Poxer, Kowalt, Byakurai/Rassen, Szymbar, Maron- za grę u mnie było/jest bardzo miło, i wszelkim innym, którym się to należy, a ich tutaj nie wymieniłem.
POKECOLLECT FOREVER! |
|
|
|
|
Administrator O tu jesteś PEPE!

Wiek: 17 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 163 Otrzymał 10 Rare Candy Skąd: PokeSerwis.pl
Kontakt:
|
|
|
|
Ataki, już są włączone ponownie wraz z AtakDeksem. Było coś w nich do poprawienia (ikonki typów) które się nie wyświetlały
|
|
|
|
|
|
Pewnie nie zna PokeMana

|
|
|
|
Dajcie linka do pokedex na tum forum
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle

Wiek: 13 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 96 Otrzymał 1 Rare Candy Skąd: PG
Kontakt:
|
|
|
|
milioner. na tym forum niema pokedexa ale kliknij w moj profil i bedzie ulubiony pokemon. kliknij w Dex i pokedex wyskoczy
|
|
|
|
|
|
DominLoL Koniec...

Wiek: 15 Dołączył: 10 Maj 2009 Posty: 3460 Otrzymał 50 Rare Candy Skąd: Wratislavia

Kontakt:
|
|
|
|
Mamusiu! www.pokeserwis.pl/pokedex.htm! A wracam do tematu. Ataki już są, wielkie dzięki, Absol dostał tabelkę i od razu łatwiej, ale Raichu dalej ma ataki Sandshrewa, a końcówkę "ice" można przeboleć. Nie chcę poganiać, ale wystarczy sprawdzić na www.psypokes.com/dex/psydex/026/attacks i gotowe!
|
Sygnatura użytkownika
Equip:
Podziękowania
Legends- za grę i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych głupotach, Blue- za grę i za wszelkie zwierzenia; jesteś moją studnią!, Inaka- za twój charakterek, którego wciąż nie rozumiem, a bardzo lubię, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za uświadomienie mnie o pewnych rzeczach i chęci convertu, Afil- za avatary i sympatyczną depresję, QuerryPass- za sygnę, Poxer, Kowalt, Byakurai/Rassen, Szymbar, Maron- za grę u mnie było/jest bardzo miło, i wszelkim innym, którym się to należy, a ich tutaj nie wymieniłem.
POKECOLLECT FOREVER! |
|
|
|
|
Nosi czapkę Asha Serio!?

Wiek: 12 Dołączył: 08 Lip 2009 Posty: 222 Otrzymał 21 Rare Candy Skąd: Z pod Warusa (:
Kontakt:
|
|
|
|
Ambipom to nie jest forma podstawowa.
|
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle

|
|
|
|
Zauważyłem że pokemony typu Alakazam czy Golem (chyba wszystkie te które trzecią formę mają przez wymianę) zamiast wpisu ewoluuje przez wymianę mają wpis forma podstawowa.
|
|
|
|
|
|
DominLoL Koniec...

Kontakt:
|
|
|
|
Ja teraz powiem nie o PS, ale o Pokecollect. Na stronie głównej, w tym napisie na górze z linkami, jest "Cetrum Pomocy" zamiast "Centrum Pomocy". Czy mógłby któs to poprawić?
|
Sygnatura użytkownika
Equip:
Podziękowania
POKECOLLECT FOREVER! |
|
|
|
|
Nie odróżnia Berry od Chucka Berry'ego lubie poki i pizze

|
|
|
|
Dobrze by było jeśli dodali byście odnośniki do form np. shaymina i pichu
|